Σωστή περιποίηση προσώπου μετά το καλοκαίρι χωρίς τη βοήθεια ειδικού

07:31 7/9/2014 - Πηγή: iPop

Η περίοδος των έντονων αλλαγών και των υψηλών θερμοκρασιών τελείωσε και έτσι αρχίζεις να μπαίνεις και πάλι στους παλιούς σου ρυθμούς. Βάζεις πίσω στο ντουλάπι τα αντηλιακά και τα λάδια σου και αρχίζεις να αλλάζεις γενικότερα συνήθειες. Το πρόσωπο σου, όμως, το τελευταίο διάστημα όσο και να το περιποιόσουν έχει καταπονηθεί και αφυδατωθεί. Έτσι, αξίζει να κάνεις μια σωστή περιποίηση προσώπου μετά το καλοκαίρι για να του χαρίσεις ξανά τη λάμψη και τη φρεσκάδα που έχασε.

Και επειδή η ομορφιά

και η σωστή μεταχείριση της επιδερμίδας δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση πρέπει και εσύ φίλε άντρα να ακούσεις και να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας.

Ποια είναι η σωστή περιποίηση προσώπου μετά το καλοκαίρι;

Ας αρχίσουμε από τα πιο βασικά! Πιες πολύ νερό και γενικότερα πολλά υγρά. Είναι βασικό για να ανακτήσει η επιδερμίδα σου την υγρασία που έχασε.

Φτιάξε ένα peeling προσώπου το οποίο θα τρίψεις καλά για αρκετή ώρα για να αφαιρεθούν από την επιδερμίδα σου τα νεκρά της κύτταρα. Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά το πρόσωπο σου με άφθονο χλιαρό νερό και ήρθε η ώρα για τη μάσκα σου. Τοποθέτησε καλά τη φυτική μάσκα προσώπου που θα σου πούμε πώς να φτιάξεις παρακάτω και άσε την να δράσει για 20 λεπτά. Αφού, λοιπόν, την αφαιρέσεις, κάνε κομπρέσες με κρύο χαμομήλι σε πρόσωπο και λαιμό. Οι κομπρέσες θα χαρίσουν απαλότητα στην επιδερμίδα σου και θα τη θρέψουν σε βάθος. Και φυσικά μη ξεχνάς να βάζεις ενυδατική κρέμα στο πρόσωπο σου περισσότερες από δύο φορές την ημέρα για να ενυδατωθεί σωστά.

Συνταγές!

Peeling προσώπου: Ανάμειξε ελαιόλαδο με χοντρό θαλασσινό αλάτι. Είναι ένας δυνατός συνδυασμός που θα κάνει βαθιά απολέπιση στο πρόσωπο σου και θα διώξει όλα τα νεκρά σου κύτταρα.

Μάσκα προσώπου: 1 ασπράδι αυγού, 2 κουταλιές λεμόνι και μία κουταλιά μέλι. Χτύπα καλά το ασπράδι σου κάνοντας το μαρέγκα και πρόσθεσε τις 2 κουταλιές λεμόνι. Ζέστανε το μέλι σου και πρόσθεσε το και αυτό στο μείγμα σου.

The post Σωστή περιποίηση προσώπου μετά το καλοκαίρι χωρίς τη βοήθεια ειδικού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα