Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με αφορμή τη συνέντευξη Μητσοτάκη

15:16 6/5/2017 - Πηγή: iPop

Οξεία αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει από το πρωί, με αφορμή την δεύτερη σε μια εβδομάδα τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην οποία υποστήριξε πως «Ο Τσίπρας αντάλλαξε την παραμονή του στην εξουσία μ’ ένα πολύ σκληρό πακέτο μέτρων για τον μέσο Έλληνα».

Λίγη ώρα αργότερα το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καυτηριάζει τις συνεχόμενες εμφανίσεις του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για κατάρρευση του πολιτικού του

αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Μαξίμου αναφέρει πως «η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη, αναφέρει η απάντηση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!», καταλήγει το δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Σε πανικό η κυβέρνηση

Η απάντηση από την Πειραιώς δεν άργησε να έρθει. Με ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει πως η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό λόγω των εμφανίσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπογραμμίζει πως αυτές θα συνεχιστούν.

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση ΜητσοτάκηΤσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.

Είναι επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους. Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν.

«Αλήθεια, πώς σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία», καταλήγει η ανακοίνωση.

The post Σκληρή κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με αφορμή τη συνέντευξη Μητσοτάκη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα