Καίτη Φίνου: Μου απαγόρευσαν να δω τον Στάθη Ψάλτη (ΒΙΝΤΕΟ)

14:59 6/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο Σπίτι του Ηθοποιού διαμένει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Καίτη Φίνου κι εκεί υποδέχθηκε την κάμερα του «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», όπου μίλησε τόσο για την ηλικία της, για την οικογένειά της αλλά και για τον Στάθη Ψάλτη, την έντονη σχέση τους και γιατί δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι 58 χρονών, ηλικία με την οποία είναι συμβιβασμένη ενώ ανέφερε πως η ψυχολογική κατάστασή της το τελευταίο διάσημα δεν είναι καλή: «Ήταν συγκλονιστικός ο θάνατος του Στάθη Ψάλτη… Είχαμε να μιλήσουμε 3,5 χρόνια, δεν ήταν ότι τσακωθήκαμε και

δεν μιλούσαμε. Πήγα και στο νοσοκομείο που μπορούσε να μιλήσει. Μου απαγορευόταν η είσοδος, μόνο εμένα, νομίζω μόνο εμένα. Πήγα μια φορά, πήγα και μια φορά κρυφά, όταν μπήκε στην Εντατική. Παρακάλεσα τις νοσηλεύτριες, του μίλησα, είπα αυτά που ήθελα να πω, τον αποχαιρέτισα…«.

«Είπαν και σε φίλους μου η Φίνου απαγορεύεται να είναι εδώ…» εκμυστηρεύτηκε η Καίτη Φίνου.

Όσο για τη σχέση τους αποκάλυψε γιατί δεν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Έχουμε αρραβωνιαστεί με τον Στάθη και πέντε και έξι κι εφτά φορές. Ήταν μια έντονη σχέση, ήταν στα πάνω του, όλες οι γυναίκες έπεφταν πάνω του, απροκάλυπτα τον φλέρταραν ήμουν δεν ήμουν μπροστά«.

«Ήταν έρωτας, ήταν καψούρα, τον θαύμαζα… τον έβλεπα να παίζει κι έμενα σαν χαζή και τον κοιτούσα» πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα