Σκέφτεσαι τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα και σε πιάνει απελπισία; Δες πως θα τη φτιάξεις μέσα σε 60 λεπτά!

14:09 11/10/2020 - Πηγή: iPop

Σιγά-σιγά (ίσως σε ρυθμούς χελώνας ακόμα αφού είναι σχεδόν μέσα Οκτώβρη) αρχίζει τη νύχτα να έχει μία δροσιά, ένα ωραίο αεράκι που όμως (αν είσαι κρυουλιάρα όπως εγώ) σε κάνει να θες το ζακετάκι σου ή (γιατί όχι) το φουτεράκι σου που όμως βρίσκεται κάπου μαζί με τα υπόλοιπα φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα. Μιας που, όπως φαίνεται, θα βρέξει τις επόμενες μέρες σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ντουλάπες! Μην απελπίζεσαι, με τα παρακάτω tips θα φτιάξεις τη ντουλάπα σου σε 60′ ή και

λιγότερο!

Πώς να φτιάξεις τη ντουλάπα σου σε 60′Βγάλε όλα τα καλοκαιρινά ρούχα από τη ντουλάπα

Είναι πολύ απλό… Ανοίγεις ντουλάπα, κλείνεις ντουλάπα!! Όχι! Ανοίγεις ντουλάπα και ξεκινάς να βγάζεις έξω όλα τα καλοκαιρινά σου και μάλιστα ξεχωρίζοντας αυτά που φόρεσες το καλοκαίρι από αυτά που δεν άγγιξες φέτος ή πόσο μάλλον έχεις να αγγίξεις από το 2015! Αν κάποια μπλουζάκια τα φοράς ακόμα φυσικά κράτησε μερικά για τις ζεστές μέρες που θα έχουμε για λίγο καιρό ακόμα.

Κάνε χώρο!

Μάζεψε όλα τα ρούχα που δε θα φορέσεις πια και αποθήκευσε τα σε μία άλλη ντουλάπα ή σε κάποιο καλάθι (-πατάρι!-). Αφού απαλλαγείς από αυτόν τον όγκο ρούχων θα έχεις χώρο τώρα στο να σκηνοθετήσεις τη ντουλάπα σου για το Φθινόπωρο.

Ξεκαθάρισε τώρα τα ρούχα ξανά!

Από τα ρούχα που κράτησες ξεσκάρταρε αυτά που δεν έχεις φορέσει τα τελευταία τρία χρόνια. Ο μόνος λόγος που κρατάς αυτά τα ρούχα είναι για συναισθηματικούς σκοπούς αφού ξέρεις ότι για να μη τα φοράς ή δε σου κάνουν ή δε ταιριάζουν με το τωρινό σου στυλ.

Unsplash/ Alyssa Strohmann Παρατήρησε τα χρώματα των ρούχων

Τώρα, ήρθε η ώρα να παρατηρήσεις κάτι που μπορεί να μην έχεις ξαναμπεί στη διαδικασία να το κάνεις. Θέλω να κοιτάξεις τα ρούχα σου και να δεις τι χρώματα φοράς περισσότερο. Αν η πλειοψηφία των ρούχων σου είναι μαύρου χρώματος ήρθε η ώρα να βάλεις λίγο χρώμα στην ντουλάπα σου όπως και στη ζωή σου! Απλά βρες εκείνα τα χρώματα που θα ταιριάζουν με το χρώμα του δέρματος σου, των μαλλιών σου και των χαρακτηριστικών σου!

Ταξινόμησε τα ρούχα σε ομάδες

Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη ομαδοποίησε τα ρούχα σύμφωνα με το είδος τους για παράδειγμα βάλε σε ένα σημείο όλα τα τζιν. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο το να φτιάχνεις το καθημερινό σου outfit καθώς θα επιλέγεις το παντελόνι και έπειτα το μπλουζάκι κλπ. χωρίς να χρειάζεται να τα ανακατεύεις όλα!

Unsplash/ Sarah Brown Τώρα φτιάξε τα δικά σου outfit

Μιας που έχεις μία τακτοποιημένη ντουλάπα σε χρόνο dt ήρθε η ώρα να ταιριάξεις κάποια σύνολα και να έχεις έτοιμες προτάσεις για το καθημερινό σου ντύσιμο. Για να μη ξεχάσεις τους συνδυασμούς μπορείς να τραβήξεις φωτογραφίες ή ακόμα και να τα κρεμάσεις σε μία κρεμάστρα όλα μαζί!

Αυτός, λοιπόν, είναι ο τρόπος να φτιάξεις την ντουλάπα σου σε 60′ και να απολαύσεις την υπέροχη εποχή του Φθινοπώρου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σκέφτεσαι τη φθινοπωρινή σου ντουλάπα και σε πιάνει απελπισία; Δες πως θα τη φτιάξεις μέσα σε 60 λεπτά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα