Σημαντική αποκάλυψη: Αυτό είναι το μέλος της Βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το δέρμα των παιδιών της Meghan και του Harry

11:08 28/11/2021 - Πηγή: iPop

Ένα νέο βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε αποκαλύπτει ποιο ήταν το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τα παιδιά της Meghan και του Harry εικάζοντας τον τόνο του δέρματος των μελλοντικών παιδιών τους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τις επίσημες πηγές τους, ο Πρίγκιπας Κάρολος ήταν αυτός που είχε τις απαράδεκτες απορίες που πυροδότησαν τη ρήξη μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στην δημοσιότητα μηνύματα της Meghan: Η βασιλική οικογένεια επέπληττε συνεχώς

τον Harry για τον πατέρα της Δούκισσας

Πρίγκιπας Κάρολος: Το ρατσιστικό σχόλιο για τα παιδιά της Meghan και του Harry

Αυτό υποστηρίζει μια καλά τοποθετημένη πηγή στο βιβλίο του συγγραφέα Christopher Andersen «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan», που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Η πηγή ανέφερε ότι στις 27 Νοεμβρίου 2017, το ίδιο πρωί που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle – ο Πρίγκιπας Κάρολος είπε στη σύζυγό του, Καμίλα, “Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα παιδιά;”

H πηγή είπε ότι η Καμίλα αιφνιδιάστηκε κάπως από την ερώτηση και απάντησε: “Λοιπόν, υπέροχα, είμαι σίγουρη”. Χαμηλώνοντας τη φωνή του, ο Κάρολος φαίνεται να ρώτησε: “Δηλαδή, ποια νομίζεις ότι μπορεί να είναι η επιδερμίδα των παιδιών τους;” Ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Κάρολου είπε στην The Post: “Αυτά είναι κυήματα φαντασία; και δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμός”. Ένας εκπρόσωπος του Harry και της Meghan δεν δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey έχει ανάψει φωτιές στο παλάτι πριν καν μεταδοθεί

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σημαντική αποκάλυψη: Αυτό είναι το μέλος της Βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο σχετικά με το δέρμα των παιδιών της Meghan και του Harry εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα