«Σε κατάθλιψη στο Βανουάτου» λόγω της απόσυρσης του πρίγκηπα Φίλιππου!

15:59 6/5/2017 - Πηγή: iPop

«Μαύρα» τα έχουν βάψει τα μέλη μιας φυλής στη Δημοκρατία του Βανουάτου λόγω της απόσυρσης του πρίγκιπα Φίλιππου της Βρετανίας από τις βασιλικές του υποχρεώσεις.

Ο λόγος είναι, πως η συγκεκριμένη φυλή λατρεύει σαν θεό τον πρίγκηπα Φίλιππο αφού θεωρούν πως είναι ο γιος μιας θεότητας του βουνού και έτσι προσεύχονται σε αυτόν καθημερινά.

Οι ιθαγενείς, υποστηρίζουν πως σε περίπτωση που τους επισκεφθεί ο πρίγκηπας Φίλιππος, όλες οι αρρώστιες θα εξαλειφθούν και ο λαός θα

πάψει να είναι πια φτωχός και γι αυτό το λόγο έχουν κάδρα του και φωτογραφίες του σε όλο το χωριό.

Ο τοπικός μύθος θέλει τον «ανοιχτόχρωμο» γιο του θεού να ταξίδεψε πέρα από τη θάλασσα προκειμένου να παντρευτεί μια ισχυρή και πλούσια γυναίκα(Βασίλισσα Ελισάβετ).

Ανθρωπολόγοι που εξετάζουν το συγκεκριμένο φαινόμενο, υποστηρίζουν πως τα μέλη της φυλής δημιούργησαν το συγκεκριμένο μύθο τη δεκαετία του 1960, όταν το Βανουάτου ήταν αγγλογαλλική αποικία, ενας μύθος που μάλιστα ενισχύθηκε το 1974 όταν το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας είχε επισκεφθεί το απομακρυσμένο κρατίδιο.

Όλοι λοιπόν, περιμένουμε με αγωνία αν θα επισκεφθεί το Βανουάτου και τη φυλή ο «Θεός», που έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα διεθνή ΜΜΕ για τις ξενοφοβικές δηλώσεις και θέσεις του.

Photos/Πηγή: dailymail.co.uk

The post «Σε κατάθλιψη στο Βανουάτου» λόγω της απόσυρσης του πρίγκηπα Φίλιππου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα