Σαββατιάτικη βόλτα στο ΟΑΚΑ

09:31 12/4/2014 - Πηγή: iPop

Μια από τις καλύτερες -και λιγότερο γνωστές- βόλτες που μπορεί να σου προσφέρει η περιοχή Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, γνωστή και ως «Βωβούπολη», είναι κάτω από την αψίδα Καλατράβα ακριβώς στην είσοδο του ΟΑΚΑ. Εκεί συναντιούνται παιδιά που κάνουν In Line (διαβάσαμε ότι είναι το επίσημο σημείο συνάντησης της In Line Skating Academy κάθε Τετάρτη και Σάββατο). Εκεί υπάρχει η απαραίτητη άπλα και το κατάλληλο έδαφος για να βολτάρετε με ποδήλατο. Εκεί θα βρείτε συμπαθέστατους/ες κυρίους και κυρίες, συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας,

να κάνουν τζόκινγκ ή διατάσεις. Με λίγα λόγια, μια άλλη πραγματικότητα ελάχιστα μέτρα από την Κηφισίας και σχεδόν ανάμεσα σε δύο εντελώς βιομηχανικά εμπορικά κέντρα, το Mall και το Golden Hall.

Επίσης η βόλτα στο ΟΑΚΑ συνδυάζει τρία μοναδικά στοιχεία: τον αττικό ουρανό (φως), τους δραστήριους νέους (το μέλλον) και την προχώ αρχιτεκτονική (η αισθητική που μας αξίζει)!

Tip:

Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω των λεωφορείων 550, Α7 και Χ14 ή μέσω του ηλεκτρικού, στη στάση Ειρήνη της γραμμής Πειραιάς-Κηφισιά.

The post Σαββατιάτικη βόλτα στο ΟΑΚΑ appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα