Ρολόγια που θα ήθελες να έχεις

20:00 11/4/2014 - Πηγή: iPop

Είτε είσαι λάτρης των ρολογιών είτε όχι, όσα θα δεις εδώ είναι ρολόγια που θα ήθελες να έχεις! Η τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο!

Timex Thumbnail

Αν και προς το παρόν αυτό το ρολόι είναι ένα σχέδιο, δεν παύει να είναι το πιο cool ρολόι που θα μπορούσε ποτέ να έχεις στην κατοχή σου! Όταν γίνει πράξη σίγουρα θα αλλάξει την αντίληψη όλου του κόσμου για τα ρολόγια! Το σχέδιο προέρχεται από ένα διαγωνισμό μελετών που διοργανώνεται από την εταιρεία Timex για να πάρει ιδέες για μελλοντικά τους

σχέδια. Το Nail Watch, όπως φυσικά θα ονομάζεται, σου επιτρέπει να ελέγχεις το χρόνο με μόνο μια γρήγορη ματιά πάνω από το χέρι σου. Η ώρα θα εμφανίζεται με διαφορετικούς τρόπους, αριθμομηχανή, ημερομηνία, ημερολόγιο κλπ και θα υπάρχει επιλογή για να διαλέξεις και το χρώμα. Αυτό θα μπορούσε πιθανότατα να είναι το πιο κομψό ρολόι και όλες οι μεγάλες εταιρείες θα δακρύσουν από ζήλεια όταν κυκλοφορήσει!

Tiwe OLED Wrist

Το ρολόι Tiwe OLED λειτουργεί εμφανίζοντας μια σειρά από κουκκίδες στην οθόνη του που φαίνεται να κουνιούνται μ’ ένα εντελώς τυχαίο τρόπο, είτε μέχρι να σφίξει το ρολόι ή να χτυπήσεις την οθόνη του. Όταν το χτυπήσεις λοιπόν, οι τελείες OLED θα τακτοποιηθούν και θα σου δείξουν την τρέχουσα ώρα! Λίγα λεπτά αργότερα θα σκορπίσουν και πάλι.

Binary

Αν θέλεις να σε χαρακτηρίζουν τον απόλυτο computer geek, δεν γίνεται να μην έχεις στο καρπό σου αυτό το ρολόι! Πρώτα όμως πρέπει να μάθεις τη δυαδική γλώσσα, αν δεν τα ξέρεις ήδη, γιατί αλλιώς δεν θα είσαι σε θέση να διαβάσεις την ώρα.

Abacus Hands Free Ball

Όταν μιλάμε για μίνιμαλ ρολόι εννοούμε το Abacus Hands Free Ball το οποίο είναι ένα εντελώς hands free. Στην ουσία χρησιμοποιεί μία μεταλλική σφαίρα η οποία με τη βοήθεια ενός μαγνήτη σου δείχνει την ώρα. Δεν είναι ένα ρολόι για εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή ώρα, αλλά είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα κομψό ρολόι!

Photos: devicedaily.com, nexus404.com, iwantoneofthose.com, kenmarwatches.com

The post Ρολόγια που θα ήθελες να έχεις appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα