Ρόφημα με παγωτό σαν milkshake, αλλά καλύτερο!

14:56 12/7/2021 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι, όταν δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του κοκτέιλ, δύο πράγματα αγαπάμε να πίνουμε: Κάποιο ρόφημα με παγωτό τύπου milkshake και smoothies!

Σήμερα φτιάχνουμε ένα τέλειο παγωμένο ρόφημα με παγωτό, το οποίο μοιάζει πολύ με milkshake αλλά έχει κάποιες διαφορές. Είσαι έτοιμη να φτιάξεις το δροσιστικό ρόφημα που θα

απολαύσεις στο μπαλκόνι σου;

Τα υλικά που θα χρειαστείς:¾ φλιτζάνι γάλα (180 mL)2 κουταλιές παγωτό φράουλα ή βανίλια½ κουταλιά της σούπας Rooh Afza ή σιρόπι τριαντάφυλλο1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, προαιρετικά

Φτιάξε αυτά τα υγιεινά smoothies μέσα σε μόλις λίγα λεπτά

Πώς θα φτιάξεις το ρόφημα με παγωτό τύπου milkshake;Βάζουμε μερικές σταγόνες απ΄το σιρόπι τριαντάφυλλο (ή άλλο σιρόπι της επιλογής μας) στα τοιχώματα του ποτηριού.Ανακατεύουμε καλά τη ζάχαρη και το γάλα.Βάζουμε το γάλα στο ποτήρι, προσθέτουμε από πάνω το παγωτό και εάν θέλουμε ρίχνουμε λίγο επιπλέον σιρόπι.Απολαμβάνουμε το δροσερό μας ρόφημα στο μπαλκόνι!

Aν θέλεις ένα λιγότερο γλυκό και πιο light αποτέλεσμα, μην βάλεις καθόλου ζάχαρη. Επίσης, μπορείς να βάλεις αντί για κανονικό παγωτό, κάποιο παγωτό no sugar ή να κάνεις μια επιλογή με φυτικό γάλα. Τις λεπτομέρειες τις αφήνουμε πάνω σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ρόφημα με παγωτό σαν milkshake, αλλά καλύτερο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρόφημα,rofima