Ραντεβού στην Ταράτσα του Φοίβου μέχρι και τις 30/09 – Μια μοναδική μουσική παράσταση με λαμπερούς καλεσμένους

15:22 23/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Ταράτσα του Φοίβου συνεχίζει για άλλη μια χρονιά στο θέατρο Άλσους και μας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές καλοκαιριού με την ανανεωμένη παράσταση “Summer in The City”. Ο χώρος στον οποίο ενσαρκώνεται το “καλοκαίρι στην πόλη” έχει επιστρέψει από τις 10 Ιουνίου και υποδέχεται πλήθος κόσμου κάθε εβδομάδα. Δίνοντας μια ξεχωριστή παράσταση κάθε Πέμπτη η Ταράτσα του Φοίβου είναι το ιδανικό

μέρος για να περάσεις τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες έως και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη Φοίβο Δεληβοριά, στην καλοκαιρινή ταράτσα θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να απολαύσουμε τον ταλαντούχο Θανάση Αλευρά, τον Βύρων Θεοδωρόπουλο, τη Νεφέλη Φασούλη, την Idra Kayne και τον Φοίβο Ριμένα. Ταυτόχρονα, μαζί με την σταθερή ομάδα ταλέντων που περιβάλλουν τον Φοίβο Δεληβοριά κάθε εβδομάδα στην Ταράτσα του Φοίβου θα υπάρχει και μια νέα καλλιτεχνική προσθήκη.

Όλες οι συναυλίες που θα δούμε στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Foivos Delivorias (@foivosdelivorias)

Τον Ιούνιο απολαύσαμε εκπληκτικές guest εμφανίσεις με πρωταγωνιστές τον Κωστή Μαραβέγια, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Φώτη Σιώτα, την Ιουλία Καρπατάκη, τον Γιάννη Κότσιρα, την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Θηβαίο, την Ρίτα Αντωνοπούλου, τον Θύμιο Παπαδόπουλο, τον Γιώργο Μαργαρίτη και τον Δημήτρη Μαντζέλο. Στις 29/07 αναμένεται να ανέβουν στην σκηνή του Άλσους ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Στάθης Δρογώσης. Επίσης, έχουν ήδη ανακοινωθεί οι guests του Αυγούστου με τους μοναδικούς Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Μίλτο Πασχαλίδη να υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές.

Πληροφορίες παράστασης

Η ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ|Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.45
Ώρα εισόδου κοινού: 19.00
Για την ασφάλεια του κοινού και την γρήγορη εξυπηρέτησή του θα υπάρχουν 2 είσοδοι και 4 έξοδοι.

Τιμές εισιτηρίων:
Α’ ΖΩΝΗ 30€
Β’ ΖΩΝΗ 25€
Γ’ ΖΩΝΗ 20€
Δ’ ΖΩΝΗ 15€

Εισιτήρια: Viva.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ραντεβού στην Ταράτσα του Φοίβου μέχρι και τις 30/09 – Μια μοναδική μουσική παράσταση με λαμπερούς καλεσμένους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραντεβού, Ταράτσα, Φοίβου, 3009 –,rantevou, taratsa, foivou, 3009 –