Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jeniffer Lopez είναι γεγονός

12:39 23/7/2021 - Πηγή: iPop

Το αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood είναι ξανά μαζί και δεν κρύβει τον έρωτα του. Οι δύο σταρ δεν προσπαθούν να κρατήσουν την επανασύνδεσή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα με μια νέα φωτογραφία που απεικονίζει τους δύο τους αγκαλιά να κάνει την εμφάνισή της. Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jeniffer Lopez

είναι γεγονός και οι απανταχού fans του ζευγαριού Beniffer έχουν ενθουσιαστεί.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jeniffer Lopez

Στην πραγματικότητα, η φωτογραφία δεν αναρτήθηκε στο προφίλ κάποιου από τους δύο σταρ αλλά από την φίλη της τραγουδίστριας Leah Remini. Η Remini μοιράστηκε ένα βίντεο από τα 51α γενέθλια της με δεκάδες φωτογραφίες από το πάρτι, συμπεριλαμβανομένου ενός στιγμιότυπου της ηθοποιού με τον Affleck και την Lopez σε ένα photo booth. Στην φωτογραφία που εμφανίζεται για περίπου 32 δευτερόλεπτα στο βίντεο, ο Affleck έχει τα χέρια του γύρω από την Lopez και την Remini και αυτές τον αγκαλιάζουν και από τις δύο πλευρές.

Ο έρωτας της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μεγαλώνει. Το ζευγάρι είναι έτοιμο να συζήσει!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gloria ♡ (@gloriajlover)

Τα δύο αστέρια του Hollywood έπειτα από τον χωρισμό τους το 2004 και την διάλυση του αρραβώνα τους έδωσαν άλλη μια ευκαιρία στην σχέση τους και φαίνονται πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το ζευγάρι δεν είχε ανεβάσει μέχρι τώρα καμία κοινή φωτογραφία σε προσωπικό τους λογαριασμό αλλά η επανασύνδεσή τους είχε επιβεβαιωθεί από κοινές τους εμφανίσεις.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

Αφού η J.Lo ανακοίνωσε τον χωρισμό της απ’ τον Alex Rodriguez και ο Affleck χώρισε με την Ana de Armas, οι δύο εντοπίστηκαν να βγαίνουν ξανά. Το Page Six ανέφερε στις 30 Απριλίου ότι ο ηθοποιός εθεάθη στο σπίτι της J.Lo στο Λος Άντζελες πολλές φορές. Τον Μάιο οι δυο τους ταξίδεψαν μέχρι την Montana. Τον Ιούνιο βρέθηκαν σε οικογενειακό δείπνο, στο Nobu στο Malibu της Καλιφόρνια, την Κυριακή 13 Ιουνίου. Μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν, οι δυο τους φαίνονται πολύ ερωτευμένοι, περνώντας καλά, ανταλλάσσοντας τρυφερά φιλιά. Το ειδύλλιο τους φαίνεται πως αναζωπυρώθηκε και θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η πρώτη κοινή φωτογραφία του Ben Affleck και της Jeniffer Lopez είναι γεγονός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα