Ραντεβού με την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής έδωσαν οι 4 υπερθεματιστές

14:21 19/10/2016 - Πηγή: iPop

Στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής αναμένεται να μεταβούν την επόμενη Τρίτη οι 4 υπερθεματιστές.

Οι εκπρόσωποι των 4 υπερθεματιστών των τηλεοπτικών αδειών, θα παραστούν στην Επιτροπή μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στόχος της παρουσίας του είναι να ριχθεί άπλετο φως στη διαδικασία του διαγωνισμού μετά τα όσα

είχαν δει το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα σχετικά με τον έλεγχο των πόθεν έσχες τους.

Να σημειωθεί, πως μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει στο αίτημα ακρόασης ο πρόεδρος της εταιρίας ALTER EGO, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε σχετική της ανακοίνωση, η πρόεδρος της Επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, επισήμανε, πως τον ΣΚΑΙ θα εκπροσωπήσουν ο διευθύνων σύμβουλος, Κώστας Κιμπουρόπουλος και ο επικεφαλής του νομικού τμήματος του σταθμού.

Τον ΑΝΤ1 σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες αναμένεται να εκπροσωπήσει ο διευθύνων σύμβουλος του καναλιού, Στρατής Λιαρέλης.

Στην ακρόαση δεν ξέρουμε αν θα παραβρεθεί ο υπερθεματιστής, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σύμφωνα με την Τ. Χριστοδουλοπούλου, βρίσκεται εκτός Ελλάδας και ζήτησε να του αποσταλεί εγγράφως και αναλυτικά το σχετικό αίτημα, έτσι ώστε να το εξετάσει.

Θυμίζουμε, πως ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχει μετατραπεί σε θρίλερ ιδίως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έκρινε ως « παραδεκτές» τις προσφυγές των καναλιών για τις τηλεοπτικές άδειες.

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Ραντεβού με την Επιτροπή Θεσμών της Βουλής έδωσαν οι 4 υπερθεματιστές appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα