Πυρκαγιά στην Αττική: Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης

16:27 6/8/2021 - Πηγή: iPop

Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης της Ιπποκρατείου Πολιτείας. Νοσηλευόταν στο ΚΑΤ, με τραύμα στο κεφάλι.

Ο 38χρονος εθελοντής πυροσβέστης και κάτοικος Ιπποκρατείου Πολιτείας, είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, τραυματισμένος στο κεφάλι.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι το χτύπημα οφειλόταν σε πτώση στύλου της ΔΕΗ. Ειδικότερα, ήταν συνοδηγός σε δίκυκλο και στην προσπάθεια να μετακινηθούν με τον οδηγό, τον χτύπησε καλώδιο υψηλής τάσης. Ο οδηγός έσκυψε και απέφυγε το συγκεκριμένο

καλώδιο, ενώ ο συνοδηγός έπεσε από το μηχανάκι, χτυπώντας στο κεφάλι.

Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης- Η ανακοίνωση του ΚΑΤ:

Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να προσφέρετε βοήθεια στους πυρόπληκτους

Την ίδια στιγμή, ανεξέλεγκτη παραμένει η κατάσταση με τα πύρινα μέτωπα σε όλη τη χώρα. Δραματικές στιγμές σε Αττική (Κρυονέρι, Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Μαραθώνας, Μαλακάσα), ενώ πολύ δύσκολες στιγμές ζουν οι άνθρωποι στην Εύβοια. Στην Πελοπόννησο, η πυρκαγιά συνεχίζει να καίει ό,τι βρει μπροστά της, ενώ δόθηκε εντολή εκκένωσης και στο Γύθειο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πυρκαγιά στην Αττική: Νεκρός εθελοντής πυροσβέστης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα