“Συγγνώμη για την χαρά μας”: Η συγκινητική δήλωση του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Πόλο μετά την πρόκριση στον τελικό

16:27 6/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Εθνική Ομάδα Πόλο έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες περνώντας στον τελικό. Με μια θριαμβευτική νίκη απέναντι στην Ουγγαρία, η ομάδα πόλο ανδρών οδεύει προς στην κατάκτηση μεταλλίου και την ανάβαση στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την επική νίκη και την πρόκριση,

ο ο αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Φουντούλης μίλησε για όσα κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του χωρίς να ξεχνά τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα. Η δήλωση του Γιάννη Φουντούλη μαρτυρά το ήθος του αθλητή, αντιπροσωπεύει τα ιδανικά του αθλητισμού και κάνει όλη την Ελλάδα περήφανη.

Μια ομάδα – όνειρο στον τελικό της ζωής της! Γιατί το πόλο θα έπρεπε να είναι το εθνικό μας άθλημα;

H συγκινητική δήλωση του Γιάννη Φουντούλη

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το άθλημα στην Ελλάδα καθώς είναι η πρώτη φορά που η ελληνική αποστολή του πόλο φτάνει στον τελικό ενώ ταυτόχρονα είναι και η πρώτη φορά στην ιστορία που ομαδικό άθλημα της Ελλάδας διεκδικεί μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες φτάνοντας τόσο κοντά στο όνεiρο. Ο παίκτης και αρχηγός της εθνικής ομάδας χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό δήλωσε τον ενθουσιασμό του χωρίς να αμελήσει να αναφερθεί στις τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας εξαιτίας των πυρκαγιών. Ο αθλητής έδωσε μαθήματα ήθους ζητώντας συγγνώμη για την εκδήλωση της χαράς του την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη με τις φλόγες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hellenic Olympic Committee (@hellenic_olympic_committee)

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι το παρόν και το μέλλον του επί κοντώ

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Πόλο δήλωσε:

“Δεν ξέρω τι να πω, έχω χάσει τα λόγια μου. Είμαστε δεκατρία άτομα, με τους προπονητές μας. Μόνο στα πιο τρελά μας όνειρα φανταζόμασταν όλο αυτό. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι νιώθω αυτή την στιγμή. Σήμερα γράφτηκε ιστορία, το μόνο που μας μένει είναι με τι γράμματα θα την γράψουμε μετά. Ειλικρινά, με ό,τι συμβαίνει στη χώρα έχουμε επηρεαστεί όλοι πάρα πολύ. Πίσω στην Ελλάδα κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν πιστεύω ότι μια νίκη μπορεί να απαλύνει τον πόνο για ό,τι συμβαίνει. Μας θλίβει ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ευχόμαστε να μην κινδυνεύσει κανείς. Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ζητάμε προκαταβολικά ένα “συγγνώμη” για τη χαρά και τον ενθουσιασμό μας. Με όλο τον σεβασμό, θα πανηγυρίσουμε αυτή την επιτυχία και θα σκεφτούμε όσα γίνονται πίσω στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη στιγμή στην καριέρα ενός αθλητή, καταφέραμε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και εκπροσωπώ τη χώρα μου, καταφέραμε να μνημονεύεται αυτό εδώ, να αποτελεί ορόσημο και να μας ενώνει για όλη μας τη ζωή” είπε ο αρχηγός της Εθνικής”.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο “Συγγνώμη για την χαρά μας”: Η συγκινητική δήλωση του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Πόλο μετά την πρόκριση στον τελικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα