Πυρά ΝΔ κατά Τόσκα: «Είναι ανάξιος»

15:28 20/2/2017 - Πηγή: iPop

Επίθεση κατά του αναπληρωτή, Νίκο Τόσκα, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία η οποία τονίζει, ότι είναι «ανάξιος» της θέσης που κατέχει.

«Σε πολιτική αθλιότητα και έσχατο σημείο ανευθυνότητας κατρακύλησε σήμερα ο κατ’ ευφημισμό Υπουργός αναπληρωτής Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, προκειμένου να καλύψει την ανεπάρκεια και την ανικανότητά του» τονίσει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ

με αφορμή σημερινή συνέντευξη του κ. Τόσκα.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση υπογραμμίζει σχετικά με τον Νίκο Τόσκα:
«Αφού ισχυρίστηκε ότι “στοιχεία από την ακροαριστερά και την ακροδεξιά” αποσταθεροποιούν τη χώρα, προσπάθησε να εμφανίσει “κύκλους από πολιτικούς χώρους” πως συμπλέουν στην ίδια κατεύθυνση, παραπέμποντας στη Νέα Δημοκρατία».

Η Νέα Δημοκρατία υπογραμμίζει, πως ο κ. Τόσκας «κατήγγειλε, ταυτόχρονα, ότι «αστυνομικές ομάδες της “ΔΕΛΤΑ” πυροδοτούσαν καταστάσεις”».

«Εκείνος ο οποίος υποσχόταν “διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων”, προσπαθεί να εμφανίσει τους μπαχαλάκηδες, να συμπλέουν με τμήματα της Αστυνομίας και της Αντιπολίτευσης» εξηγεί και καταλήγει:

Αποδεικνύεται υβριστής της Αστυνομίας και πρωταγωνιστής αδίσταχτης πολιτικής συκοφαντίας σε βάρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Αποδεικνύεται ανάξιος της θέσης που κατέχει

Διαβάστε επίσης:

«Σχέδιο αποσταθεροποίησης» χαρακτηρίζει ο Τόσκας την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

photo:EUROKINISSI

The post Πυρά ΝΔ κατά Τόσκα: «Είναι ανάξιος» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα