Οι νέες τάσεις της μόδας που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη-Photos

12:45 20/2/2017 - Πηγή: iPop

Tις νέες τάσεις της μόδας παρουσίασαν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα σχεδιαστών μόδας για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2017-2018.

Το New York Fashion Week σημαδεύτηκε από μερικές εξαιρετικές συλλογές, οι οποίες προσδίδουν τις νέες τάσεις της μόδας για το 2017-2018. Μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν ήταν αυτή του Marc Jacobs, του Thom Browne και του Michael Kors.

Marc
Jacobs

Ας αφήσουμε στην άκρη στο σύνολο τα μαλλιά και το μακιγιάζ, ο Marc Jacobs σε ό,τι και αν κάνει ξέρει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω στις συλλογές του. Σούπερ παλτά και καπέλα, πρωταγωνίστησαν στις καινούργιες του συλλογές.

Thom Browne

Το κοστούμι είναι αυτό στο οποίο δίνει πάντα σημασία ο Thom Browne. Αλλά αυτό το οποίο έκανε αυτή τη συλλογή να ξεχωρίζει ήταν οι τρόποι, τους οποίους επέλεξε για να δώσει αυτό το είδος στιλ που πρεσβεύει.

Michael Kors

Ο Michael Kors έχει διαπρέψει στην εξισορρόπηση της αμερικανικής πρακτικής και της αίγλης της Νέας Υόρκης. Η νέα συλλογή του Φθινοπώρου έχει ένα ιδιαίτερα sexy στοιχείο.

Proenza Schouler

Οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez επιτελούν μια προσπάθεια να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους σε διεθνές επίπεδο. Η προσπάθειά τους αυτή φαίνεται στη νέα τους συλλογή με τα εξωτερικά ενδύματα και τα δερμάτινα φορέματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Φθινόπωρο.

Calvin Klein

O Raf Simons έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Calvin Klein, και, όπως αναμενόταν, ήταν μια από τις σημαντικότερες στιγμές της εβδομάδας μόδας. Με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Peter Mulier στο πλευρό του, ο Simons παρουσίασε τις νέες τάσεις της μόδας, μεταξύ των οποίων είναι τα τζιν και τα slip φορέματα.

Δείτε φωτογραφίες από τις νέες τάσεις που ξεχώρισαν στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη:

Την τιμητική τους είχαν τα καπέλα και τα σκουφιά, όπως επίσης και τα γούνινα παλτό και γιλέκα.

Κυριάρχησαν τα γήινα χρώματα και τα τζιν υφάσματα, αλλά και τα μεγάλα χρυσά αξεσουάρ.

Marc Jacobs

Ralph Lauren

Derek Lam

Michael Kors

Photo: Indigital.tv, Alessandro Garofalo / Indigital.tv, Getty

The post Οι νέες τάσεις της μόδας που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη-Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα