Το εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» έχει και… «χρυσό κοτόπουλο»

11:43 23/6/2019 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν έχει ξεχάσει με το περιστατικό με το εστιατόριο στη Μύκονο που χρέωσε τους πελάτες 836 ευρώ για 3 σαλάτες Ceasar’s, 6 μερίδες καλαμαράκια, 3 τοπικές μπύρες, 2 νερά και έναν χυμό! Πού να ξεχάσουμε φυσικά τέτοιο ποσό;

Τώρα, το συγκεκριμένο εστιατόριο στη Μύκονο ξαναχτυπά,

προσφέροντας… «χρυσό κοτόπουλο»!

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, όπως όλα δείχνουν, δεν έβαλαν μυαλό παρά τον σάλο που προκλήθηκε, κι αποφάσισαν να συνεχίσουν να χρεώνουν εξωφρενικά ποσά τα φαγητά που σερβίρουν.

Τουρίστας έστειλε μια φωτογραφία με την απόδειξη στο protothema.gr, όπου φαίνεται πως έχει χρεώσει ένα φιλέτο κοτόπουλο 78(!) ευρώ!

Στον πρώτο λογαριασμό βλέπουμε επίσης ότι ένας καπουτσίνο χρεώθηκε 10 ευρώ και ένα ποτήρι λευκό κρασί 24 ευρώ! Στην δεύτερη απόδειξη λιανικής, με ημερομηνία 13/6, βλέπουμε ότι μια αστακομακαρονάδα χρεώθηκε 490 ευρώ, ένα αναψυκτικό 15 ευρώ, και ένα φιλέτο κοτόπουλο 78 ευρώ.

Σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες για όλα αυτά υποστηρίζουν ότι πρόκειται για εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας και ως εκ τούτου, έχουν το δικαίωμα να πουλάνε ακριβά, απευθυνόμενοι μόνο σε ξένους τουρίστες, που διαθέτουν και το ανάλογο πορτοφόλι.

Θυμίζουμε την καταγγελία του πρώτου τουρίστα, που είχε πληρώσει 836 για τα καλαμαράκια:

«Περπατούσαμε στην παραλία αναζητώντας ένα μέρος για να φάμε και ένας από τους εργαζόμενους στο εστιατόριο μας κάλεσε να καθίσουμε εκεί, καθώς είχαν ειδικά διαμορφωμένο μενού.

Ζητήσαμε τιμοκατάλογο αλλά η σερβιτόρος αρνήθηκε να μας φέρει. Μας είπε, “αφήστε να σας φέρω πρώτα τα ποτά σας” και έτσι παραγγείλαμε έξι μπίρες. Επέστρεψε και πάλι χωρίς τιμοκατάλογο, παρά το γεγονός πως ζητήσαμε επανειλημμένα να μας φέρει. Η απάντησή της ήταν «αφήστε με να σας πω τα σπέσιαλ. Τι έχετε διάθεση να φάτε;». Απαντήσαμε πως θέλαμε θαλασσινά. Συνέχισε να μας απαριθμεί τα πιάτα….

Μας καθησύχασε και μας ρώτησε τι θα θέλαμε να φάμε. Της είπαμε καλαμαράκια και απάντησε πως θα μας φέρει μια ωραία παραγγελία, την οποία μπορούμε να μοιραστούμε. Ρωτήσαμε πόσο θα στοίχιζε και μας απάντησε «εξαρτάται από το πιάτο που θα ετοιμάσει ο σεφ». Δεν ικανοποιήθηκα με την απάντηση, αλλά δεν περίμενα να πληρώσω 800 δολάρια».

Photo: Unsplash/Alex Korolkoff

Το άρθρο Το εστιατόριο με τα «χρυσά καλαμαράκια» έχει και… «χρυσό κοτόπουλο» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα