Προτάσεις για να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια ζήτησε ο Τσίπρας από τους Υπουργούς

21:47 21/5/2016 - Πηγή: iPop

Μετά τα σύννεφα που εμφανίστηκαν στις σχέσεις Τσίπρα- Καμμένου λόγω του «παγώματος» των ειδικών μισθολογίων, ο Πρωθυπουργός συγκάλεσε σύσκεψη ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς προτάσεις για ισοδύναμα μέτρα.

Ποιοι συμμετείχαν στη σύσκεψη υπό τον Τσίπρα;

Οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος,

Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας καθώς και οι Αναπληρωτές Υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Τι ζήτησε ο Πρωθυπουργός;

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να καταθέσουν έως αύριο προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του παγώματος των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα;

Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την κατάθεση της τροπολογίας για «πάγωμα» των ειδικών μισθολογίων ξεκαθάρισε, μιλώντας στο real.gr, πως δεν πρόκειται να δεχθεί άλλες μειώσεις στα μισθολόγια των στρατιωτικών.

Υποστήριξε μάλιστα πως δεν πρόκειται να ψηφίσει την τροπολογία για «πάγωμα» ειδικών μισθολογίων εάν δεν καταστεί σαφές ότι η Κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει την πρόσφατη απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ για αποκατάσταση των αποδοχών των ενστόλων στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 με ταυτόχρονη καταβολή των αντίστοιχων αναδρομικών.

The post Προτάσεις για να μην «παγώσουν» τα ειδικά μισθολόγια ζήτησε ο Τσίπρας από τους Υπουργούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα