Η βασιλική οικογένεια φοβάται ότι ο Harry λέει την πραγματική του άποψη για την Καμίλα στα απομνημονεύματά του

11:44 2/8/2022 - Πηγή: iPop

Τα απομνημονεύματα του Πρίγκιπα Harry τρομάζουν τη βασιλική οικογένεια, η οποία δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει επιλέξει να πει ανάμεσα στις σελίδες που θα αναφέρονται στη ζωή του.

Ένας απ’ τους φόβους των μελών της βασιλικής οικογένειας; Φυσικά το ποια είναι η πραγματική άποψη του Harry για την Καμίλα.

Η σχέση του Πρίγκιπα Καρόλου με τη Δούκισσα Καμίλα και η κατάρρευση του γάμου του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana

έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών όλα αυτά τα χρόνια.

Το βιβλίο του Andrew Morton, Diana: Her True Story, καθώς και τα διάφορα ντοκιμαντέρ για τον Πρίγκιπα και την Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν εξερευνήσει την κατάρρευση του γάμου τους, με τους δυο τους να χωρίζουν το 1992 αλλά ο χωρισμός να γίνεται επίσημος το 1996.

Σύμφωνα με τον ειδικό σε βασιλικά θέματα Richard Kay, η βασιλική οικογένεια ανησυχεί ότι τα επερχόμενα απομνημονεύματα του 37χρονου βασιλικού, τα οποία θα γραφτούν από τον J. R. Moehringer και θα κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, μπορεί να μην αναφέρουν και πολύ καλά πράγματα για την Καμίλα.

Harry & Meghan: Η συνέντευξή τους στην Oprah και η αληθινή τους ιστορία μέσα από ένα βιβλίο

Γράφοντας στη στήλη του για την Daily Mail, ο Richard Kay είπε: «Είναι ιδιαίτερα νευρικοί για τη στάση του απέναντι στη θετή του μητέρα, τη Δούκισσα της Κορνουάλης, τη γυναίκα που πολλοί από τους υποστηρικτές της Diana εξακολουθούν να κατηγορούν για την κατάρρευση του γάμου της με τον Κάρολο».

Ο Richard ισχυρίστηκε ότι ο Harry κάλεσε τους φίλους της μητέρας του να μοιραστούν τις όμορφες αναμνήσεις της πριν γράψει το βιβλίο, και, μεταξύ άλλων, φέρεται να έκανε γνωστό ότι δεν εκτιμά πολύ την Καμίλα.

«Πριν από πέντε χρόνια, πολύ πριν σκεφτεί να γράψει ένα βιβλίο, ο Harry κάλεσε φίλους της μητέρας του να μοιραστούν αναμνήσεις και ιδιωτικές φωτογραφίες της», έγραψε ο Kay.

Αναπολώντας μια συνομιλία που μοιράστηκε με μια πηγή του, ο Richard συνέχισε να γράφει: «Ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι ο Harry δεν είχε καλή γνώμη για αυτήν».

Ήταν η συνάντηση με τους λίγους φίλους της Diana την ώρα της 20ής επετείου από τον θάνατό της -και το άκουσμα των εμπειριών τους από τη δυστυχία της- που άνοιξε τα μάτια του Harry σε αυτό που θεωρούσε κακομεταχείριση της μητέρας του, όχι μόνο στα χέρια των ΜΜΕ, αλλά και απ’ τη βασιλική οικογένεια

Ο Harry έχει ξεκαθαρίσει κατά καιρούς ότι θα είναι «απόλυτα ειλικρινής» στο επερχόμενο βιβλίο του και θα γράψει «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άντρας που έγινα».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η βασιλική οικογένεια φοβάται ότι ο Harry λέει την πραγματική του άποψη για την Καμίλα στα απομνημονεύματά του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Harry, Καμίλα,Harry, kamila