Προημιτελικός J2US: Η ανατροπή στην αποχώρηση και οι πρώτες δηλώσεις (Video)

13:05 28/6/2020 - Πηγή: iPop

Ο προημιτελικός του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου κι ένα ακόμα ζευγάρι αποχώρησε από το φαντασμαγορικό show. 

Όλα τα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας μια θέση στο επόμενο show κι όχι ένα οποιοδήποτε show, αλλά τον ημιτελικό. Δύο ακόμα επεισόδια μένουν για να ρίξει αυλαία το J2US, όμως και τα δύο αυτά θα είναι live.

Πότε τελειώνει το J2US; Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε την απάντηση! 

Ο προημιτελικός

του J2US ολοκληρώθηκε κι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Το κάθε ζευγάρι τραγούδησε από δύο φορές και παρά το γεγονός ότι όλοι άκουσαν σε γενικές γραμμές θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ένα ζευγάρι έπρεπε να αποχωρήσει.

Τα δυο ζευγάρια με τη χαμηλότερη βαθμολογία ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα και ο Μάριος Πρίαμος με τον Γιώργο Λιβάνη.

Κι ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα συγκέντρωσαν αρκετά χαμηλότερη βαθμολογία, ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Λιβάνης έφτασαν στην πηγή των live και δεν ήπιαν νερό και συνεπώς αποχώρησαν απ’ τον διαγωνισμό.

View this post on Instagram

Το ζευγάρι που αποχωρεί από το σημερινό επεισόδιο του #j2us είναι ο @official_mariospriamos και ο @giorgos_livanis Καλή συνέχεια παιδιά! @opentvgr #opentv

A post shared by Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) on Jun 27, 2020 at 3:43pm PDT

Μετά την αποχώρησή τους Μάριος Πρίαμος και Γιώργος Λιβάνης μίλησαν στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα” για την αποχώρησή τους και την έκπληξη που τους ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης στον τελικό.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για την πορεία μου. Ξεκινώντας περίμενα να κάνω 2-3 live» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος, ενώ μιλώντας για την έκπληξη που του έταξε ο παρουσιαστής ανέφερε «Δεν έχω καμία ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό. Μακάρι να έρθει η Άσπα και να τραγουδήσω μαζί της. Ελπίζω να είναι αυτή η έκπληξη γιατί θα με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο».

Ο Γιώργος Λιβάνης από την πλευρά του είπε ότι τόσο με την Χριστίνα Βραχάλη όσο και με τον Μάριο Πρίαμο έκανε από πέντε επεισόδια, στο σύνολο δέκα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει το μέλλον του J2US και όσα ετοιμάζει (Video)

Το άρθρο Προημιτελικός J2US: Η ανατροπή στην αποχώρηση και οι πρώτες δηλώσεις (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα