Προετοίμασε τα πόδια σου για Καλοκαιρινές εμφανίσεις

08:30 18/5/2014 - Πηγή: iPop

Τώρα που τα πόδια σου θα μπαίνουν σε ανοιχτά παπούτσια και θα αερίζονται, η εμφάνιση τους επιβάλλεται να είναι super. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις γυναίκες αλλά και στους άντρες, που εννοείται πως πρέπει και αυτοί να προσέχουν και να επιμελούνται την εμφάνιση τους.

Η περιποίηση άλλωστε, δεν είναι μόνο για λόγους καλαισθησίας οι αλλαγές ή καλύτερα οι βελτιώσεις που σου προτείνουμε,

αποτελούν συμβουλές υγείας αλλά και ξεκούρασης, για αυτό μην τις παραβλέψεις, θα σε βοηθήσουν πολύ.

Πολλές φορές μετά το χειμώνα και τα κλειστά παπούτσια παρατηρούμε πως η πατούσα έχει ξεραθεί και θέλει και αυτή το γιατρό της. Όχι, δεν είσαι και για να νοσοκομείο, αλλά αν δεν έχεις το χρόνο και τα χρήματα να επισκεφτείς ένα ινστιτούτο αισθητικής, μπορείς να το κάνεις και μόνος- μόνη στο σπίτι σου.

Πάρε μια ράσπα (αυτό που μοιάζει με γυαλόχαρτο πάνω σε βάση! Ε, αυτό λέμε!) ή μια ελαφρόπετρα και ξύσε την επιφάνεια της πατούσας σου. Κάντο μέχρι να φύγει η ξεραμένη επιφάνεια, σε περίπτωση που νιώθεις αρκετή ζέστη στην περιοχή, σταμάτα, γιατί λόγο της τριβής μπορείς να καείς.

Το βράδυ μην κοιμηθείς χωρίς κάλτσες. Δεν στο λέμε για να μην κρυώσεις … αλλά για να κάνεις ένα μαγικό κόλπο. Πριν φορέσεις κάλτσες, βάλε βαζελίνη στο πόδι σου και κοιμήσου έτσι…. Το πρωί θα έχεις βελούδινη υφή και θα καταπραϋνθεί η ξεραμένη- ταλαιπωρημένη σου πατούσα.
Αν έχεις ακόμη παραπάνω όρεξη μπορείς να κάνεις και μάσκα ποδιών αλλά και peeling.

The post Προετοίμασε τα πόδια σου για Καλοκαιρινές εμφανίσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα