Πριν αποκτήσεις κόκκινα μαλλιά πρέπει να ξέρεις …

07:11 5/12/2014 - Πηγή: iPop

Τα κόκκινα μαλλιά είναι πολύ της μόδας. Είναι ένα χρώμα που έκανε έντονα την εμφάνισή του πέρυσι και φέτος δήλωσε ότι ήρθε για να μείνει. Το κόκκινο χρώμα εκπέμπει δυναμισμό και είναι πολύ ιδιαίτερο. Όπως, θα έχεις καταλάβει, όμως, τα κόκκινα μαλλιά δεν πάνε σε όλες και έτσι εμείς θα σου εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να προσέχεις πριν αποφασίσεις να τα βάψεις.

Τι πρέπει να σκεφτείς πριν αποκτήσεις κόκκινα μαλλιά;Πόσο χρονών είσαι; Κανονικά δεν υπάρχει ηλικιακός αποκλεισμός για τα χρώματα των μαλλιών αλλά εμείς θεωρούμε ότι αν είσαι πάνω από τα … ήντα και δεν
εννοούμε τα πενήντα, καλό θα ήταν να μην το τολμήσεις γιατί δεν θα σου πηγαίνει. Τα κόκκινα μαλλιά ταιριάζουν σε πιο μικρές ηλικίες γυναικών ειδικά σε όσες βρίσκονται στα up τους, θέλουν να είναι πάντα στην μόδα και τολμούν να κάνουν αλλαγές.Το χρώμα της επιδερμίδας σου: Τα κόκκινα μαλλιά ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες γυναίκες και κυρίως σε αυτές που έχουν ανοιχτά και έντονα μάτια. Όσο πιο λευκή είναι η επιδερμίδα σου τόσο πιο πολύ θα σου ταιριάζει. Αν, όμως, είσαι πολύ μελαχρινή και έχεις σκουρόχρωμο δέρμα καλό θα ήταν να μην το τολμήσεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι «φτηνό».Θα χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και συχνό βάψιμο: Αν πάρεις την απόφαση να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα καλό θα ήταν να είσαι διαθέσιμη να τα περιποιείσαι πολύ γιατί το κόκκινο ξεθωριάζει και σε μικρότερο χρονικό διάστημα θα θέλει ξανά πέρασμα με βαφή.Να διαλέξεις την απόχρωση που επιθυμείς: Όταν πας στο κομμωτήριο μην πεις απλά ότι θες κόκκινα μαλλιά. Πρέπει να έχεις βρει την απόχρωση που επιθυμείς. Δες, λοιπόν, αρκετά δείγματα και μετά επέλεξε.

The post Πριν αποκτήσεις κόκκινα μαλλιά πρέπει να ξέρεις … appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα