«Πράσινες λύσεις» για τα βρώμικα σημεία του σπιτιού

10:30 28/9/2014 - Πηγή: iPop

Το ξέρεις πως μας αρέσει να σου προτείνουμε έξυπνες ιδέες για να λύσεις τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και φυσικά πως αγαπάμε τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού. Έτσι, δε θα σε απογοητεύσουμε και τώρα! Θα σου πούμε τι πρέπει να βάλεις για να καθαρίσεις ορισμένα βρώμικα σημεία του σπιτιού σου.

Με τι θα καθαρίσεις τα βρώμικα σημεία του σπιτιού;Οδοντόκρεμα για τους τοίχους: Αν οι τοίχοι σου έχουν διάφορα σημάδια, υπάρχει λύση! Σε ένα καθαρό πανί, βάλε μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας και ξεκίνα να τρίβεις το τοίχο σου στα σημεία που το έχει ανάγκη.Βραστό νερό για τα ξεραμένα λίπη: Τα κολλημένα
λίπη είναι για σένα ένα μεγάλο πρόβλημα. Για να τα διώξεις μακριά, ρίξε βραστό νερό και θα απολαύσεις τα σκεύη σου να καθαρίζουν γρήγορα.Φλούδες πορτοκαλιού για τα άλατα του νερού: Αν οι βρύσες σου μαζεύουν συνεχώς άλατα τρίξε τες με φλούδες από πορτοκάλι.Τρίξε τα τηγάνια σου με αλουμινόχαρτο: Αν τα τηγάνια και οι κατσαρόλες έχουν υπολείμματα φαγητού που δεν φεύγουν, ξύσε την επιφάνεια τους με μια ποσότητα αλουμινόχαρτου την οποία έχεις πρώτα συμπιέσει με τα χέρια σου.Αλουμινόχαρτο και σόδα για τα ασημικά: Σε μια κατσαρόλα βράσε νερό στο οποίο έχεις ρίξει μέσα ένα μικρό κομμάτι αλουμινόχαρτου και μία κουταλιά μαγειρική σόδα. Βύθισε στην κατσαρόλα τα ασημικά σου και άσε τα να βράσουν για λίγο στο νερό σου. Η μαυρίλα τους θα εξαφανιστεί και θα φαντάζουν καινούργια.

The post «Πράσινες λύσεις» για τα βρώμικα σημεία του σπιτιού appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα