«Πόθοι κάτω από τις λεύκες» μια παράσταση που θα σε ταξιδέψει στο παρελθόν

14:03 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Η παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες» το έργο του Eugene O’Neill παρουσιάζεται στο Εθνικό Θέατρο και συγκεκριμένα στο Κτίριο Τσίλλερ από τις 19 Ιανουαρίου έως και τις 9 Απριλίου.

Το έργο του Eugene O’Neill σκηνοθετείται από τον Αντώνη Αντύπα και ανεβαίνει στο Εθνικό Θέατρο μετά από 80 χρόνια. Τη μουσική της παράστασης έχει συνθέσει

η Ελένη Καραΐνδρου.

Θυμίζουμε, πως το συγκεκριμένο έργο έχει εκδοθεί και παρουσιαστεί στο κοινό πρώτη φορά το 1924 όταν ο δημιουργός του κατέβαλε προσπάθειες με στόχο να αναδιαμορφώσει το αμερικάνικο θέατρο.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η παράσταση θα σε ταξιδέψει στο αγρόκτημα του Εφραίμ Κάμποτ, που είναι ένας μετανάστης από την Ιρλανδία που καταβάλει έντονες προσπάθειες να στήσει τη ζωή του στη Νέα Αγγλία των Η.Π.Α.

Ο ιδιοκτήτης του αγροκτήματος δεν ζει μόνος, αλλά με τους τους τρεις γιους. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δεσποτικό πατέρα που μετά από την τρίμηνη απουσία του, ωθεί τους δύο μεγαλύτερους γιους να μεταναστεύσουν στην Καλιφόρνια.

Ο μικρός γιος, Ήμπεν, παραμένει στο κτήμα και τα δύσκολα ξεκινούν όταν ερωτεύεται τη νέα όμορφη σύζυγό του πατέρα του, Άμπη.

Αναλυτικά οι ηθοποιοί που παίζουν στην παράσταση, «Πόθοι κάτω από τις λεύκες»:Πίτερ: Νίκος ΓιαλελήςΕφραίμ Κάμποτ: Γιώργος ΚέντροςΆμπι Πάτναμ: Μαρία ΚίτσουΣιμεόν: Παναγιώτης ΠαναγόπουλοςΉμπεν: Γιώργος ΧριστοδούλουΣερίφης: Σταύρος ΜερμήγκηςΒοηθοί Σερίφη: Γιώργος Ζυγούρης, Ανδρέας ΠαπανικόλαςΑγρότες: Μαργαρίτα Ανθίδου, Γιώργος Βερτσώνης, Ιουλιέτα ΟυλιΘύμη, Χριστίνα Ντέμου, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Αλκης Μαγγόνας, Μάγδα Λέκκα, Δημήτρης Τσεσμελής, Ανθή Χαιροπούλου

Μουσικός επί σκηνής είναι ο Κώστας Λώλος ο οποίος παίζει βιολί

Info!

Πόθοι κάτω από τις λεύκες
Εθνικό Θέατρο – Κτίριο Τσίλλερ – Κεντρική Σκηνή
Ημερομηνίες παράστασης: 19 Ιανουαρίου έως 9 Απριλίου
Τιμές εισιτηρίων: 15 Ευρώ, 10 Ευρώ (φοιτητικό), κάτοχοι κάρτας ΟΑΕΔ 5 Ευρώ, Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη ενιαία τιμή 13 Ευρώ

The post «Πόθοι κάτω από τις λεύκες» μια παράσταση που θα σε ταξιδέψει στο παρελθόν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα