Συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι- Βρυξέλλες

12:20 12/1/2017 - Πηγή: iPop

Στα χέρια των Αρχών του Βελγίου βρίσκονται δύο ακόμη ύποπτοι για τις επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες για τις οποίες την ευθύνη είχε αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος. Την εν λόγω πληροφορία ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός εισαγγελέας της χώρας.

Τι αναφέρει η εισαγγελία;

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει πως έχουν συλληφθεί ένας άνδρας αλλά και μία γυναίκα κατά τη διάρκεια εφόδου που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι τονίζοντας:

Θεωρούνται

ύποπτοι ότι προμήθευσαν στον Χαλίντ Ελ Μπακράουι τα πλαστά έγγραφα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησε για τις επιθέσεις στο Παρίσι

Να θυμίσουμε, πως ο Μπακράουι ήταν εμπλεκόμενος στον σχεδιασμό των επιθέσεων στο Παρίσι, αλλά στην επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στο μετρό των Βρυξελλών τον περασμένο Μάρτιο.

Τι ξέρουμε για τον Μπακράουι;

Όπως γνωρίζουμε, είχε νοικιάσει με ψευδή στοιχεία ένα διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στον δήμο Φόρεστ των Βρυξελλών.

Εκεί, η αστυνομία που αναζητούσε τον ύποπτο Σαλάχ Αμπντεσλάμ. Επίσης, θεωρείται, πως είχε νοικιάσει ένα κρησφύγετο στην πόλη Σάρλερουά το οποίο μάλιστα το χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μπορέσουν να προετοιμάσουν τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Πληροφορίες για τα άτομα που συνελήφθησαν;

Η γυναίκα ονομάζεται Μέριεμ Ε.Μ. και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει αφεθεί ελεύθερη βέβαια, υπό αυστηρούς όρους.

Ο άνδρας ονομάζεται Φαρίντ Κ., και παραμένει υπό κράτηση, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση.

The post Συλλήψεις υπόπτων για τις επιθέσεις σε Παρίσι- Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα