Πότε πέφτει η Black Friday και η Cyber Monday; Αυτές είναι οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα

11:46 14/11/2022 - Πηγή: iPop

Πλησιάζει η Black Friday και η Cyber Monday που θα προσφέρουν μία μικρή ανάσα στους καταναλωτές! Πότε πέφτουν οι δύο μέρες που θα μειώσουν τις τιμές στην αγορά και ποιες είναι οι Κυριακές του 2022 όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά;

Φέτος η Black Friday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου! Τα καταστήματα,

όμως, πρέπει να ομολογήσουμε πως έφεραν τις εκπτώσεις πιο νωρίς, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει να μειώνουν τις τιμές των προϊόντων τους και να βάζουν προσφορές.

Σε περίπτωση που δεν προλάβεις την Black Friday μην αγχωθείς! Αμέσως μετά, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, έρχεται η Cyber Monday, η οποία, όμως, αφορά τις αγορές που γίνονται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου.

5 προϊόντα τεχνολογίας που δεν πρέπει να αγοράσεις την Black Friday

Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά;

Τετραήμερο προσφορών, λοιπόν, από 25 έως 28 Νοεμβρίου, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αγορές και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, καθώς έπειτα από πολλές αναβολές, τα μαγαζιά θα ανοίξουν τελικά εκείνη την Κυριακή του μήνα.

Οι συμβουλές για την Black Friday που χρειάζεσαι

Το 2022 θα είναι κι άλλες 2 Κυριακές ανοιχτά τα μαγαζιά και πιο συγκεκριμένα, αυτές οι 2 ημέρες θα πέσουν:

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022, την προτελευταία Κυριακή πριν τα ΧριστούγενναΣτις 18 Δεκεμβρίου 2022, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα

Να σημειωθεί ότι φέτος για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν διεξάγονται οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα δώσει τη δυνατότητα σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να προχωρήσουν νωρίτερα σε πιο μεγάλες προσφορές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πότε πέφτει η Black Friday και η Cyber Monday; Αυτές είναι οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα