Πως θα καταλάβεις ότι προσποιείται στο σεξ!

22:01 10/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις διαβάσει ό,τι έρευνα κυκλοφορεί για το σεξ, έχεις χαρτογραφήσει το κορμί της για να βρεις τα ευαίσθητα σημεία της και κάθε φορά που είστε στο κρεβάτι καταφέρνεις να την κάνεις να φτάσει σε οργασμό… Χμμμ, σκέφτηκες την πιθανότητα να μην σου λέει την απόλυτη αλήθεια; Κι αν προσποιείται στο σεξ;

Είμαστε σίγουροι ότι έχεις παραπλανηθεί και έχεις πιστέψει ότι είσαι θεός στο κρεβάτι, αλλά ας σοβαρευτούμε. Μόνο το 25% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ και σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο » Archive of Sexual Behavior » το 80% των γυναικών προσποιούνται… Λυπούμαστε αλλά, όπως καταλαβαίνεις, πιθανότατα σε κοροϊδεύει η σύντροφος!

Μάθε λοιπόν πως θα καταλάβεις ότι προσποιείται στο σεξ!

Κοίτα τα μάτια της

Όταν προσποιείται η σύντροφος σου κοιτάει επίμονα προς τα κάτω. Τι συμβαίνει στη πραγματικότητα; Έχεις την προσοχή της 100%, γι αυτό μην στεναχωριέσαι, αλλά αν είχες καταφέρει να την φτάσεις σε οργασμό, οι κόρες των ματιών της θα ήταν διεσταλμένες και δεν θα μπορούσε να διατηρήσει την εστίαση τους κάπου. Στη δίνη του πάθους, τα μέρη του εγκεφάλου της σβήνουν και ο εστιασμός των ματιών χάνεται. Καλά, άμα έχετε ξεχάσει και την τηλεόραση ανοιχτή, σίγουρα βλέπει τον Σουλεϊμάν και όχι τον …μεγαλοπρεπή σου.

Άκουσέ την!

Αυτή ουρλιάζει πόσο καλά κάνεις αυτό που κάνεις και ότι θέλει να το κάνεις πιο γρήγορα! Στην πραγματικότητα θέλει να τελειώνεις, να πα να πλύνει κάνα πιάτο καλύτερα. Αν ήταν πραγματικά ερεθισμένη, ο κόλπος της θα ήταν υγρός και το μόνο που θα ήθελε θα ήταν να μην σταματήσετε αυτό που κάνετε! Δεν θα σου ζητούσε να τελειώνεις πιο γρήγορα.

Μάθε να «διαβάζεις» τη γλώσσα του σώματος

Λυγίζει τη μέση της και αγγίζει τις πατούσες της με τον αυχένα της, γαντζώνει τα νύχια της στη πλάτη σου και γενικά έχει περάσει το σεξ σε προχωρημένο επίπεδο μαθημάτων γιόγκα. Τι πραγματικά συμβαίνει; Είναι απλό, υπερβάλει. Και μάλιστα υπερβάλει με πολύ κακό επίπεδο υποκριτικής. Κατά τη διάρκεια ενός πραγματικού οργασμού οι μύες της θα ήταν τεταμένοι προκαλώντας μία μικρή αψίδα ώστε η λεκάνη της να πάρει διαφορετική θέση ή θα μπλέκει τα δάχτυλα της. Δεν θα έκανε τον ακροβάτη!

Φωνές…άκουσε προσεκτικά! No2!

Ουρλιάζει με όλη τη δύναμη που έχουν τα πνευμόνια της (σαν να παίζει σε τσόντα) και όλα όσα λέει έχουν να κάνουν με το ότι είσαι ο Άδωνις (όχι ο Γεωργιάδης). ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ! Μην έχεις καμία αμφιβολία. Μπορεί όντως να είσαι ο Αδωνις (όχι ο Γεωργιάδης λέμε) αλλά, αν όντως εκείνη τη στιγμή συντάραζες το είναι της, θα ήταν υπερβολικά απασχολημένη για να καταφέρει να σκεφτεί και να αρθρώσει λέξεις –πόσο μάλλον κοπλιμέντα για σένα σε ολοκληρωμένες προτάσεις με υποκείμενο – ρήμα – αντικείμενο! Όταν μία γυναίκα φτάνει σε οργασμό τα οργασμικά φωνήματα περιλαμβάνουν ακατανόητη ομιλία και μερικές ήσυχες κραυγές, δεν παγώνει το αίμα σου νομίζοντας ότι την σφάζει ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης!

Η βιολογία θα σου αποκαλύψει τα πάντα!

Έχεις κάνει τα κόλπα σου και έχετε ανάψει το «τσιγάρο μετά» και σου λέει: «Ήταν απίστευτο! Είχα 3 απανωτούς οργασμούς» και καπάκια παίρνει το κινητό της να τσεκάρει τα μηνύματα της ή πάει απευθείας στο μπάνιο! Τι συμβαίνει πραγματικά: Δεν ήταν απίστευτο αυτό που κάνατε νωρίτερα. Όταν η γυναίκα έχει βιώσει οργασμό στο σεξ, η καρδιά της λειτουργεί δύο φορές πιο γρήγορα και έχει υψηλότερη θερμοκρασία στο δέρμα της. Επίσης, διογκώνονται τα χείλη της και το στήθος της και διπλασιάζεται η ταχύτητα της αναπνοής της. Μετά από μια τέτοια ευχάριστη αλλά και κουραστική διαδικασία η σύντροφος σου θα έπρεπε να είναι εξαντλημένη και όχι γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό!

The post Πως θα καταλάβεις ότι προσποιείται στο σεξ! appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα