Πως θα κάνεις το χρώμα των μαλλιών σου να διαρκέσει περισσότερο

07:07 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Συνήθως ξοδεύεις ένα καλό ποσό στο κομμωτήριο για να βάψεις τα μαλλιά σου σε μία συγκεκριμένη απόχρωση, δυστυχώς όμως αυτή η απόχρωση ξεθωριάζει γρήγορα και χάνεται, με αποτέλεσμα να πρέπει να επισκεφτείς τον κομμωτή σου ξανά και ξανά! Πως θα κάνεις το χρώμα των μαλλιών σου να διαρκέσει περισσότερο;

Απέφυγε το λούσιμο με καυτό νερό

Το καυτό νερό όχι μόνο στεγνώνει την επιδερμίδα σου, μειώνει και τη διάρκεια ζωής του χρώματος των μαλλιών σου. Η θερμοκρασία ανοίγει το περιτρίχιο απελευθερώνοντας το πολύτιμο χρώμα και υγρασία! Οι καλύτεροι hair

colorist ανά τον κόσμο συμβουλεύουν να βρέχουν τα μαλλιά και να ξεπλένουν το σαμπουάν με χλιαρό νερό και στη πορεία να ξεπλένουν το conditioner με κρύο νερό ώστε να σφίξει η επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής και να φυλακίσουν το χρώμα! Μ αυτό τον τρόπο θα διατηρήσεις την απόχρωση των μαλλιών σου λαμπερή και την τρίχα ενυδατωμένη ενώ παράλληλα θα μειώσεις τον χρόνο εμφάνισης της ψαλίδας!

Χρησιμοποίησε προφυλάξεις

Είτε είναι καλοκαίρι και πηγαίνεις στη θάλασσα είτε πηγαίνεις για κολύμβηση σε κάποια πισίνα πρέπει να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο και το χλώριο! Χρησιμοποίησε κάποιο αντηλιακό με SPF για να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου και μαζί προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις και ένα προϊόν με ηλιέλαιο, το οποίο έχει αντιοξειδωτικές δράσεις και προστατεύει την τρίχα!

Μην χρησιμοποιείς σε μεγάλο βαθμό πρέσες, πιστολάκια και μασιές

Το να αποφεύγεις όλα τα καυτά αντικείμενα περιποίησεις μαλλιών όπως το πιστολάκι, η πρέσα και η μασιά είναι ίσως από τις πιο σοφές κινήσεις και για να προστατέψεις το χρώμα των μαλλιών σου αλλά και την ίδια την τρίχα! Οι colorist προτείνουν να μην τα χρησιμοποιήσεις καθόλου τη πρώτη βδομάδα μετά τη βαφή σου!

Μην λούζεσαι συχνά!

Δεν είπαμε να αφήσεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν και να είναι λαδωμένα, αλλά καλό είναι να αποφεύγεις το πολύ συχνό λούσιμο για να κρατήσει περισσότερο το χρώμα σου χωρίς να ξεθωριάσει! Ειδικά αμέσως μετά την βαφή καλό θα ήταν να περιμένεις από 24 έως και 48 ώρες χωρίς λούσιμο.

Προετοιμάσου κατάλληλα

Μία δύο μέρες πριν την βαφή σου κάνε ένα βαθύ λούσιμο για να καθαρίσεις τα μαλλιά σου από όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς (τα οποία θα αποφύγεις για τις επόμενες 2 μέρες!) και κάνε μία μάσκα ώστε να ενυδατωθεί βαθιά η τρίχα και να απορροφήσει περισσότερη βαφή!

The post Πως θα κάνεις το χρώμα των μαλλιών σου να διαρκέσει περισσότερο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα