Πως θα επιζήσεις μ ένα αφεντικό που είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος!

08:35 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Όταν έπιασες αυτή τη δουλειά δεν περίμενες πως θα καταλήξεις μ ένα αφεντικό που είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος. Δυστυχώς για σένα οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι και το να παραιτηθείς είναι σχεδόν αδύνατο. Πρέπει να βρεις τρόπους για να επιζήσεις μέσα στο γραφείο.

Σύμφωνα με έρευνες, ο νούμερα ένα λόγος παραίτησης είναι το αφεντικό. Δυστυχώς όμως, σήμερα δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, εκτός αν έχεις λύσεις διαφυγής. Φτιάξαμε για σένα έναν μικρό οδηγό επιβίωσης, για να αντέξεις!

Βαθιές ανάσες

Δεν μπερδευτήκαμε και αρχίσαμε να σου δίνουμε fitness

συμβουλές. Οι βαθιές ανάσες θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την έκρηξη που θέλεις να κάνεις.

Σκέψου καθαρά

Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή κάποιου και έχει αυτή την αντίδραση. Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του αφεντικού σου και γι αυτό να έχει έντονες αντιδράσεις. Πριν αρχίσεις να τον κοσμείς με διάφορα επίθετα, σκέψου καθαρά!

Μιμήσου την διάθεση του

Μηηηην αρχίσεις να σπας ποτήρια και να πετάς φακέλους, αλλά μην αρχίσεις να τραγουδάς το χιτ του Κιάμου ενώ το αφεντικό σου είναι μέσα στα νεύρα! Αν έχει κέφια να έχεις και εσύ μαζί του, αν είναι σιωπηλός να είσαι και εσύ μαζί του, αν έχει νεύρα να παραμείνεις σιωπηλή!

Μίλα ανοικτά

Ζήτα μία συνάντηση με το αφεντικό σου και ρώτα τον γιατί έχει αυτή τη συμπεριφορά απέναντι σου. Σίγουρα θα σου απαντήσει ανοικτά και μπορείς να καταλάβεις γιατί έχει τη διαβολική συμπεριφορά απέναντι σου και ίσως η κατάσταση διορθωθεί!

Σκέψου τις επιλογές σου

Μπορεί τελικά, όντως το αφεντικό σου να είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος και να μην μπορέσεις να ηρεμήσεις ΠΟΤΕ. Σκέψου τι διεξόδους έχεις, αν μπορείς να βρεις μία άλλη επαγγελματική στέγη και κυρίως σταμάτα να γκρινιάζεις για τη δουλειά σου!

Κάνε υπομονή!

Δύσκολα θα βρεις μία καινούρια θέση εργασίας (δεν θέλεις να μιλήσουμε με ποσοστά ανεργίας στη χώρα μας). Κάνε υπομονή, σφίξε τα δόντια σου και κατανόησε πως η δουλειά σου δεν είναι η ζωή σου. Μπορείς να κάνεις υπομονή το 8ωρο που είσαι υποχρεωμένος να είσαι με το αφεντικό σου και αμέσως μετά να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν χαρά!

The post Πως θα επιζήσεις μ ένα αφεντικό που είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα