Πώς να πεις στον σύντροφο σου ότι δεν σε έχει φέρει σε οργασμό

20:31 4/9/2014 - Πηγή: iPop

Το να πεις στον σύντροφο σου ότι δεν σε έχει φέρει σε οργασμό δεν είναι απλή υπόθεση και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Τα λόγια μπορεί να παρεξηγηθούν και να δημιουργήσουν τεράστιες εντάσεις.

Αρχικά, πρέπει να καταλάβεις πώς είναι ο χαρακτήρας του και ο σεξουαλικός του εγωισμός. Ένας ευαίσθητος, σε πιθανές προσβολές, άντρας μπορεί να εκλάβει τα λόγια ως μια ψυχολογική επίθεση για τον ανδρισμό του. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα θιχτεί ο εγωισμός του και θα αποκτήσει και ο ίδιος ανασφάλειες στο κρεβάτι. Είναι κάτι που δεν θες, καθώς θα τραυματίσει τη σχέση αλλά και τη σεξουαλική σας ζωή.

Προσπάθησε να κάνεις μια συζήτηση μαζί του την ώρα που είστε και οι δύο χαλαροί, έτσι ώστε να τον παροτρύνεις να κάνετε τα πράγματα που σου αρέσουν περισσότερο στο κρεβάτι. Μην του αναφέρεις πως δεν κάνει κάτι καλά, απλά πες του πως θες και κάτι παραπάνω. Στα σημεία που δεν δίνει έμφαση, πες του πόσο σε τρελαίνει όταν το κάνει αυτό και εκείνος αυτομάτως θα το κάνει από μόνος του.

Τέλος, βοήθησε τον να ανακαλύψει τα σημεία σου, όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να του δείχνεις το πόσο έντονα και καλύτερα αισθάνεσαι σε συγκεκριμένες στάσεις ή στα προκαταρκτικά. Φώναξε λίγο παραπάνω ή πες κάτι που θα του τονώσει τη ψυχολογία για να συνεχίσει να το κάνει. Μην ξεχνάς πως η μισή απόλαυση στον άντρα είναι να κάνει τη γυναίκα, που είναι στο κρεβάτι μαζί του, να τελειώσει.

The post Πώς να πεις στον σύντροφο σου ότι δεν σε έχει φέρει σε οργασμό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα