Τα ακόλαστα τραπέζια των εφήβων

19:31 4/9/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί τα ακόλαστα τραπέζια να γίνονταν στη Ρώμη, αλλά οι σημερινοί έφηβοι επαναφέρουν την κατάσταση στο προσκήνιο. Φαγητό, ποτό και σεξ είναι τρία στοιχεία της μόδας που φαίνεται να ακολουθούν οι νέοι.

Όχι πως με πήραν τα χρόνια αλλά κοιτώ έξι με επτά χρόνια μικρότερα άτομα από εμένα και δυσκολεύομαι να ταυτιστώ με όσα κάνουν. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο θυμάμαι να παίζω κρυφτό, μπάλα και Παλέρμο τα βράδια. Μετά κατά τις δέκα πηγαίναμε όλοι σπίτια μας για να αράξουμε λίγο και να κοιμηθούμε. Πριν λίγες μέρες πήγα για ποτό και αισθάνθηκα πως ήμουν στη παιδική χαρά. Όταν έμαθα από την άλλη πως

μία κοπέλα ήταν δεκατριών ετών και κυκλοφορούσε με γόβες και μίνι φούστα στις δύο το βράδυ, τότε ήθελα να πάρω το σκουπόξυλο από το σπίτι και να την κυνηγάω στην Πανόρμου. Τι κάνεις παιδί μου στις δύο το βράδυ έξω; Αν δεν ψάχνεις να βρεις Pokemon, τότε δεν έχεις καμία δικαιολογία.

Από την άλλη πλευρά, τα αγόρια σήμερα είναι όλο και πιο Brutal. Μπλουζάκια με πεταλουδίτσες, παπουτσάκια εσπαντρίγιες και τατουαζάκι Carpe Diem, γιατί πάνω απ’όλα το έχει φιλοσοφήσει το πράγμα ο πιτσιρικάς. Πίνουνε ένα-δυο τσιγάρα γιατί είναι «cool» και πηγαίνουν και ψαρεύουν τις δεκατριάχρονες που κυνηγάω με το σκουπόξυλο στην Πανόρμου. Φρατζούλα φρατζολέ και γενικότερα όποιο μαλλί κάνει ο Ronaldo και οι One Direction το ακολουθούν πιστά. Αν δεν είσαι στη μόδα δεν παίρνεις Like. Αυτό είναι κανόνας. Έτοιμοι πάντα για τσαμπουκά, αλλά μόνο αν έχουν τους είκοσι φίλους τους μαζί. Γενικότερα είναι τα απόλυτα αρσενικά. Τέλος.

Μιας και μίλησα για το Facebook, ας το αναλύσω λίγο περισσότερο, γιατί περάσαμε από το στάδιο που ήταν ένα μέσο επικοινωνίας στο να είναι η ταυτότητα μας. Για εξήγησε μου, φίλε δεκαπεντάχρονε, που είσαι σαράντα κιλά, γιατί βγάζεις topless φωτογραφίες με τα παΐδια σου να φαίνονται φόρα μόστρα. Ε; Δεν νομίζω να νομίζεις ότι νομίζω πως είσαι γυμνασμένος και ωραίος. Κανείς δεν το νομίζει πέρα από εσένα και τον Stevie Wonder. Μην νομίζεις πως σε ξέχασα κοπελιά. Τι έγινε μοστράρουμε βυζάκι και το τουρλωτό μας το οπίσθιο για να πάρουμε Like; Τρεις τοποθεσίες θα σου δώσω για να πας: Μεταξουργείο, Συγγρού, Βικτώρια. Θα σε προσλάβουν αμέσως. Άντε να βγάλεις και κανένα χαρτζιλίκι.

Βέβαια, δεν θέλω να γίνω άδικος. Δεν είναι όλοι οι έφηβοι έτσι, απλά το μεγαλύτερο ποσοστό τείνει να κάνει όλα τα παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη να ζείτε στη βιτρίνα παιδιά. Υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό από το να φαίνεσαι κάποιος σε όλους. Να είσαι κάποιος με ελάχιστους.

The post Τα ακόλαστα τραπέζια των εφήβων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα