Πώς να επιλέξεις σωστά παιχνίδια για τον σκύλο σου; Μάθε για το καλό του!

13:11 6/11/2020 - Πηγή: iPop

Παιχνίδι και σκύλος πάνε μαζί και για να προστατεύσεις το σκυλάκι σου, πρέπει να ξέρεις και με τι είναι καλύτερο να παίζει. Ποια είναι τα σωστά παιχνίδια για τον σκύλο σου;

Τα σκυλιά αγαπούν το παιχνίδι και μπορούν να παίξουν με όποιο αντικείμενο βρουν και τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πριν πας, όμως, για ψώνια ή πριν χαρίσεις ένα από τα δικά σου παιδικά παιχνίδια στον σκύλο σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείς και φυσικά να εξετάσεις αν δεν θες ο σκύλος σου να τραυματιστεί ή να μολυνθεί. Έτσι λοιπόν, σου βρήκαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να επιλέξεις τα σωστά παιχνίδια για τον σκύλο σου και σου τα παρουσιάζουμε!

Αρχικά θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι πολλά σκυλιά είναι κλέφτες. Βρίσκουν πράγματα και τα παίρνουν στο δικό τους χώρο (κρεβάτι), για να παίξουν. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προσεκτικός!

Unsplash/ Camylla Battani Τι να προσέξεις για να επιλέξεις τα σωστά παιχνίδια για τον σκύλο σου;Το υλικό από τα οποία είναι φτιαγμένο: Τα πιο σωστά παιχνίδια για τον σκύλο είναι αυτά που έχουν φτιαχτεί από καουτσούκ γιατί είναι ανθεκτικά και αντέχουν στο δάγκωμα. Αυτά τα παιχνίδια δεν σπάνε εύκολα και έτσι δεν μπορούν χίλια κομμάτια και να τα καταπιεί ο σκύλος σου.Το μέγεθος τους: Τα παιχνίδια που επιλέγεις για τον πιστό σου φίλο καλό θα ήταν να μην είναι μικρά γιατί θα μπορούσε να τα καταπιεί και να πάθει από μια απλή μόλυνση μέχρι και ασφυξία. Να σταθεί στον λαιμό του και να του επιτρέπει να πάρει ανάσα.
Απαγορεύονται τα γυάλινα: Τα γυάλινα αντικείμενα ή τα λεπτά πλαστικά αντικείμενα που σπάνε και μπορούν γίνουν μικρά κομμάτια απαγορεύονται. Και καλό θα ήταν να κρύψεις ότι τέτοιο υπάρχει στο σπίτι σου και μπορεί να βρεθεί κοντά του ο σκύλος σου.Λούτρινα αρκουδάκια: Το παλιό αγαπημένο σου αρκουδάκι αποφάσισες να το χαρίσεις στο σκύλο σου; Ξέρεις, όμως, αν μπορεί να τον βλάψει; Τα λούτρινα ζωάκια- παιχνίδια που θα δώσεις στο σκύλο σου δεν πρέπει να έχουν επάνω τους μικρές λεπτομέρειες, όπως πλαστικά μάτια ή μύτη αλλά ούτε να είναι γεμισμένα με μικρά μπιλάκια αφρολέξ.

Τα 4 καλύτερα παιχνίδια για να παίξεις με τον σκύλο σου!

Σημείωση!

Τα ιδανικά παιχνίδια για τον σκύλο σου είναι αυτά που έχουν φτιαχτεί από σχοινί. Αυτά έχουν μαλακή υφή και είναι ανθεκτικά αφού έχουν φτιαχτεί ακριβώς για αυτή την δουλειά και δεν θα δημιουργήσουν στο κατοικίδιό σου κανένα απολύτως πρόβλημα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς να επιλέξεις σωστά παιχνίδια για τον σκύλο σου; Μάθε για το καλό του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords