Πώς να αφαιρέσεις τους λεκέδες ιδρώτα από το πουκάμισό σου;

15:01 14/7/2014 - Πηγή: iPop

Ένας από τους πιο επίμονους και ενοχλητικούς λεκέδες για κάθε νοικοκύρη είναι οι λεκέδες ιδρώτα στις μασχάλες του πουκαμίσου σου, αλλά και τα κίτρινα σημάδια από τον ιδρώτα στο γιακά σου. Θα το έχεις διαπιστώσει, τα κοινά καθαριστικά ρούχων δεν αρκούν και αν επιχειρήσεις να βάλεις το πουκάμισό σου μαζί με τα υπόλοιπα άπλυτα στο πλυντήριο, απλώς θα προκύψει ένα μυρωδάτο ρούχο μεν, με λεκέδες ιδρώτα δε. Και πάλι, οι σπιτικές συνταγές έρχονται να δώσουν τη λύση, με υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας.

Συνταγές για να αφαιρέσεις τους
λεκέδες ιδρώτα:Φτιάξε ένα μείγμα από 3 χάπια ασπιρίνης και 2 κ.σ. ζεστό νερό. Εφάρμοσε στα σημεία και άσε να μείνει για μία ώρα.Διαλύεις 4 κ.σ. αλάτι σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Εφάρμοσε με σφουγγάρι μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές.Φτιάξε ένα μείγμα με ίσα μέρη λεμονιού και νερού και εφάρμοσε στους λεκέδες ιδρώτα.

Σημείωση: Για να μάθεις πώς πλένουμε σωστά τα ρούχα μετά το γυμναστήριο, δες εδώ.

Extra tips!

1. Αν το μπλουζάκι έχει λερωθεί με το αποσμητικό σου, τρίψε το σημείο με αδιάλυτο ξίδι, πριν το πλύνεις κανονικά στο πλυντήριο.
2. Για να μην αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, μπορείς να ρίξεις baby powder πριν το σιδέρωμα στα επίμαχα σημεία: στις μασχάλες και στο γιακά του πουκαμίσου.

The post Πώς να αφαιρέσεις τους λεκέδες ιδρώτα από το πουκάμισό σου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα