Είναι της μόδας τα ασημένια μαλλιά;

13:31 14/7/2014 - Πηγή: iPop

Δεν εννοούμε το φυσικό χρώμα των γηραιών ανθρώπων, ούτε το ασημένιο των Άρλεκιν που έχει ο άντρας τύπου Ρίτσαρντ Γκιρ. Εννοούμε βαμμένα ασημένια μαλλιά ως fashion statement. Αφού πέρασε η «μόδα» των παστέλ (γαλάζια, ροζ, μωβ) χωρίς πολλές οπαδούς, ήρθε η σειρά μιας ομολογουμένως πιο διακριτικής και μάλλον κομψής απόχρωσης: ασημί – γκρίζο.

Και αν παλαιότερα, το τολμούσαν μόνο γηραιές σοφιστικέ κυρίες που είχαν

εμφανίσει πρόωρα άσπρες τρίχες, πλέον όλο και περισσότερες γυναίκες στην ηλικία των 20+ το υιοθετούν. Η αλήθεια είναι ότι επειδή μοιάζει με πολύ ανοιχτό ξανθό στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν ξενίζει τόσο…

Πολλές είναι και οι διάσημες προσωπικότητες που το έχουν δοκιμάσει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Kelly Osbourne, ενώ η Pink, η Rihanna, το μοντέλο Abbey Lee Kershaw είναι μερικές από αυτές που το επέλεξαν. Πρόσφατα, αίσθηση έκανε η εμφάνιση της Nicole Richie με βαμμένο ασημένιο μαλλί -που μάλλον φέρνει σε εξωγήινο. Ενώ κολακευτικά σχόλια έχει αποσπάσει το μοντέλο Cheeno Grey, η οποία έχει το όνομα, έχει και τη χάρη, δηλαδή γκρι-ασημί μαλλιά.

Πιο πρόσφατα υιοθέτησε την τάση ακόμα και η fashion blogger Marianne Theodorsen, η οποία έχει αλλάξει κυριολεκτικά όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στα μαλλιά της (πολλές φορές και την ίδια στιγμή).

Αγαπημένη μας και από τις πρώτες που το καθιέρωσαν η Marina and the Diamonds (την οποία εδώ στο iPop αγαπάμε πολύ), που έχει ελληνική καταγωγή.

Θα τολμούσες τα ασημένια μαλλιά;

Photos: fora.mtv.ca, pinterest.com, catalogtunsori.blogspot.gr, callinamarie.buzznet.com, facebook.com/marinaandthediamonds, popsugar.com.au, huffingtonpost.com, rodeo.net/styledevil

The post Είναι της μόδας τα ασημένια μαλλιά; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα