Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας

20:40 16/9/2021 - Πηγή: iPop

Τι είναι αυτό που θες περισσότερο στη ζωή σου; Τι ζωή θες να ζήσεις; Να ξυπνάς το πρωί στο σπίτι των ονείρων σου, δίπλα στον άνθρωπο που ονειρευόσουν πάντα, να μπαίνεις στο αυτοκίνητο των ονείρων σου και να πηγαίνεις στη δουλειά για την οποία είσαι πλασμένος να πηγαίνεις. Είναι πολύ ονειρεμένη η προηγούμενη πρόταση το ξέρω, όμως δεν ήρθαμε εδώ για να ζήσουμε μια μίζερη ζωή, να πληρώσουμε τους φόρους μας και να φύγουμε. Είτε το πιστεύεις είτε όχι το 5% που πετυχαίνει το παραπάνω

σενάριο δεν είναι προνομιούχοι ή τυχεροί ή με μέσον. Ερχόμαστε όλοι με τις ίδιες ευκαιρίες. Απλά κάποιοι το κάνουν να συμβεί και κάποιοι άλλοι όχι. Και αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, ψάξε και κάνε τι κάνει εκείνο το 5% και λειτουργεί σε αυτούς. Αν διαβάσεις τις βιογραφίες ή συνεντεύξεις τους το λένε όλοι, δεν την κρατούν την σοφία για εκείνους. Υπάρχουν τεχνικές που χρησιμοποιούν όπως το manifestation. Πάμε να δούμε τι είναι το manifestation που γεννάται τόσος λόγος γι’αυτό.

Τι είναι το Manifestation; Γνώρισε την τεχνική του να προσελκύεις ό,τι επιθυμείς

Χωρίς όρια

Πρόκειται για τη μέθοδο μέσα απ’ την οποία μετατρέπεις τις ιδέες και τις επιθυμίες σου σε πραγματικότητα. Στην ίδια λογική με τον νόμο της έλξης.

Τα πάντα είναι ενέργεια. Ό,τι σκεφτείς θα το έλξεις πάνω σου. Κάθε φορά που αφιερώνουμε την σκέψη μας και την προσοχή μας πάνω σε κάτι το έλκουμε πάνω μας. Εσύ διαλέγεις πώς θα σκεφτείς σε κάθε περίπτωση, αν θα κολλήσεις σε κάτι που είναι δεδομένο και δεν μπορείς να αλλάξεις, ή αν θα το φέρεις στα μέτρα σου ώστε να λειτουργήσει προς όφελός σου.

Αν σκέφτεσαι αφθονία θα πάρεις πίσω αφθονία. Αν σκεφτείς ότι τα πάντα γύρω σου είναι περιορισμένα θα είναι περιορισμένα όλα γύρω σου. Φαντάσου ότι τα πάντα είναι άπειρα και χωρίς κανένα όριο. Οι πηγές, τα χρήματα, η γνώση, τα υλικά. Όλα όσα θες ή αναζητάς, ή αποζητάς υπάρχουν άφθονα εκεί έξω και είναι και για εσένα και για εμένα και για όλους. Απλώς ακόμα δεν έχουμε βρει τον τρόπο να τα κάνουμε δικά μας.

Κάθε φορά που δίνεις χρήματα στον τύπο που σου καθαρίζει το τζάμι στο φανάρι, που δίνεις γενναίο μπουρμπουάρ στον σερβιτόρο, που αγοράζεις αυτό που θες πραγματικά και όχι το πιο φθηνό, δίνεις ένα μήνυμα και εκπέμπεις και ένα συναίσθημα. Το μήνυμα που δίνεις είναι ότι έχεις αρκετά. Ότι έχεις αφθονία.

Πώς να αρχίσω

Για να κάνεις manifestation χρειάζεσαι μόνο τρία πράγματα.

Ένα τετράδιοΈνα στυλό Και δίχως όρια φαντασία

Όταν κάνεις manifestation μην έχεις στο πίσω μέρος του τη φωνή της μαμάς σου, του άντρα σου, του δασκάλου σου από το δημοτικό, της κοινωνίας. Μπορείς και σου αξίζει να έχεις όλα όσα έχεις ποτέ ονειρευτείς. Όσα υπάρχουν στα πιο τρέλα σου όνειρα. Μην βάλεις κανένα όνειρο. Και ξεκίνα να γράφεις.

Πώς το κάνω εγώ

Όταν κάνω manifestation, πια κάνω μόνο μια φορά την εβδομάδα για περίπου 10-20 λεπτά, παλιότερα έκανα κάθε πρωί και ήταν η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας, αφήνω το στυλό να γράφει χωρίς να με σταματάω. Πάντα η ερώτηση που κάνω είναι αυτή: «Τι είναι αυτό που θέλω περισσότερο στη ζωή μου», διαλέγω τομέα της ζωής μου και ξεκινάω τη συγγραφή.

Ο χρόνος που γράφω είναι πάντα ο Ενεστώτας και νιώθω με όλες μου τις αισθήσεις ότι πραγματικά βρίσκομαι σε αυτήν την κατάσταση, την παρούσα στιγμή. Είναι το όνειρό μου, αλλά σαν να το ζω ήδη. Αν μπεις σε αυτό το mentality αμέσως έχεις μια πολύ όμορφη διάθεση και το αίσθημα τις πληρότητας και της αφθονίας ήδη πριν βρεθείς εκεί.

Τι είναι το manifestation. Είναι ένα βιβλίο με πρωταγωνιστή εσένα στην ιδανική σου κατάσταση. Αν κάνεις αυτή την διαδικασία συστηματικά και με όλα τα συναισθήματα ανοιχτά, με την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτό και να αισθάνεσαι σαν να είσαι ήδη εκεί μπορώ να σου εγγυηθώ ότι όντως θα βρεθεί ο τρόπος να το κάνεις πράξη.

Ο δρόμος θα ανοίξει σιγά- σιγά μπροστά σου και κάθε μέρα θα βρίσκεις μια ευκαιρία και η ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου είναι: «Αυτό που ήρθε σήμερα μπροστά μου μοιάζει με ευκαιρία, πώς μπορώ να το εκμεταλλευτώ»;

Αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να δώσεις;

Συναίσθημα όπως λέμε κίνηση

Στην αγγλική γλώσσα η λέξη που έχουν βρει για να εκφράσουν το συναίσθημα είναι το «emotion» το οποίο στην ουσία κρύβει μέσα της την κίνηση. Αυτό λοιπόν είναι εκείνο που χρειάζεσαι όταν κάνεις γράφεις στο journal σου.

Έχει την πίστη ότι είσαι ήδη εκεί. Κορόιδεψε λίγο το μυαλό σου. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει τι είναι στην πραγματικότητα κάτι αληθινό ή ψεύτικο. Πάντα να πιστεύεις ότι θα γίνει το καλό σενάριο!

Το δοκίμασα και λειτούργησε σε εμένα. Σε όποιον το λέω με κοιτά σαν εξωγήινο, λες και προσγειώθηκα από τον Άρη. Κάνε μια δοκιμή μιας εβδομάδας και να είσαι εκεί. Να το πιστεύεις με όλη σου την ψυχή και στείλε μου ένα μήνυμα σε παρακαλώ με τα αποτελέσματά σου. Πίστεψε το και κάνε το να συμβεί. Μπες και εσύ σε αυτό το 5% το κόσμου. Αν το θες μπορείς και πιάνει!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς κάνοντας manifestation έλκουμε κοντά μας αυτό που θέλουμε περισσότερο στη ζωή μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πώς,pos