Πώς γίνεται να έχεις «καλό» και «κακό» προφίλ; Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση!

17:00 27/11/2020 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές ταλαιπωρείσαι στο να βγάλεις μια ωραία φωτογραφία για να την ανεβάσεις στα social media σου. Ξέρεις ποιο είναι το καλό σου προφίλ και προσπαθείς να το… εκμεταλλευτείς. Έχεις διερωτηθεί, όμως, πώς γίνεται να έχεις «καλό» και «κακό» προφίλ; Πιθανότατα όχι. Γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε την απάντηση.

Καλώς ή κακώς στον οργανισμό μας και γενικότερα σε όλα τα πράγματα γύρω μας, ισχύει ο νόμος τους ισχυρού. Τι θέλω να πω; Σε μια εργασία, σε μια ομάδα, σε μια εταιρεία

υπάρχουν οι «ισχυροί». Αυτό συμβαίνει και στον οργανισμό μας.

Pexels

Εάν θεωρήσουμε τον οργανισμό μας ή καλύτερα το σώμα μας ως ένα παζλ θα καταλάβουμε πως σε πολλά μέρη του έχει δύο ίδια «κομμάτια». Δύο μάτια, δύο χέρια, δύο πόδια, δύο ημισφαίρια στον εγκέφαλο κ.ο.κ. Θα έχεις παρατηρήσει, λοιπόν, πως ένα από τα δύο υπερισχύει στις λεπτομέρειες. Γράφεις, καλύτερα, με ένα από τα δύο χέρια, παίζεις μπάλα καλύτερα με ένα από τα δύο πόδια, βλέπεις καλύτερα με ένα από τα δύο μάτια. Όλα αυτά είναι επιστημονικώς διαδεδομένα και δεν τα βγάζουμε από το μυαλό μας.

Σε ακούω να ρωτάς «για το «καλό» και «κακό» προφίλ ισχύει το ίδιο;»

Και σου απαντώ! Ναι, το ίδιο ισχύει. Το πρόσωπο μας έχει δύο προφίλ. Το αριστερό και το δεξί, ή αλλιώς το «καλό» και το «κακό». Σε κάθε άνθρωπο το «καλό» και το «κακό» προφίλ διαφέρει. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο «καλό» προφίλ και αντίστοιχα ούτε το ίδιο «κακό».

Λέγεται πως το «καλό» προφίλ σε όλους τους ανθρώπους είναι το αριστερό, γιατί είναι αυτό της καρδιά. Μύθος! Πώς θα καταφέρεις να ανακαλύψεις το καλό σου προφίλ; Είναι απλό. Στο «καλό» προφίλ τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου είναι πιο έντονα, πιο «καλοχτισμένα», αλλά και πιο ελκυστικά.

Pexels

Κάτσε μπροστά στον καθρέφτη και φώτισε το πρόσωπο σου, με έντονο φως. Γύρισε το κεφάλι δεξιά κι αριστερά, βγάλε φωτογραφίες και έτσι θα καταλάβεις αμέσως πιο είναι το πιο όμορφο προφίλ σου. Ένας άγραφος νόμος λέει πως όποιο από τα δύο προφίλ δημιουργεί περισσότερες σκιές, αυτό είναι και το πιο ωραίο. Δεν το υιοθετώ βέβαια, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά δεν έχεις κάτι να χάσεις αν το δοκιμάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Πώς γίνεται να έχεις «καλό» και «κακό» προφίλ; Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα