Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μας θυμίζουν γιατί τη θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα για το στιλ της

15:19 27/11/2020 - Πηγή: iPop

Το The Crown έφερε ξανά στο προσκήνιο τη ζωή της Νταϊάνα και του Καρόλου και θύμισε σε όλους μας τους λόγους που ήταν τόσο αγαπητή στον λαό. Εκτός απ’ αυτό όμως, θυμηθήκαμε και το στιλ της Πριγκίπισσας της Ουαλίας, η οποία θεωρείται μέχρι σήμερα Πριγκίπισσα της μόδας. Τώρα, ο συνιδρυτής του οίκου Valentino δημοσιεύει φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που γίνονται viral!

Ο Giancarlo Giammetti, συνιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του Valentino,

που γνώριζε την Νταϊάνα, δημοσίευσε τέσσερις εικόνες της στο Instagram του αυτήν την εβδομάδα, θυμίζοντας τις φορές που φορούσε Valentino σε εκδηλώσεις, ενώ μοιράστηκε επίσης δύο φωτογραφίες που δεν είχαν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, από στιγμές του ζευγαριού σε διακοπές τους.

«Το The Crown μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά τον αγώνα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!», έγραψε ανεβάζοντας τις εικόνες. «Εδώ δύο φωτογραφίες της με κόκκινα φορέματα Valentino που δείχνουν τη χαμογελαστή και γλυκιά πλευρά της Νταϊάνα.

 

     View this post on Instagram           

 

 

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti)

Στη συνέχεια, ο Giammetti δημοσίευσε δύο ακόμα λήψεις: Μία με την Πριγκίπισσα να φοράει ένα λευκό και απαλό μπλε κοστούμι ενώ χαμογελάει καθώς μιλά με τον ίδιο και τον συνιδρυτή του Valentino Garavani, και μια άλλη που δείχνει την Νταϊάνα σε διακοπές σε ένα γιοτ φορώντας ένα πολύχρωμο μπικίνι, ένα μοβ πουκάμισο δεμένο στη μέση, γυαλιά ηλίου και σκουλαρίκια.

Στην εικόνα που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, η Νταϊάνα χαμογελά στον φακό με βρεγμένα μαλλιά και ένα ποτό στο χέρι.

12 φορές που η Emma Corrin υιοθέτησε με εντυπωσιακή ομοιότητα τα πιο iconic looks της Πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το MailOnline αναφέρει ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε τον Σεπτέμβριο του 1990 στην Ιταλία, στο γιοτ του Valentino. Τη στιγμή της φωτογραφίας, ο γάμος Καρόλου και Νταϊάνα είχε ήδη καταρρεύσει, όπως είδαμε όλοι στην τέταρτη σεζόν του The Crown

 

     View this post on Instagram           

 

A post shared by Privategg (@giancarlogiammetti)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Νταϊάνα μας θυμίζουν γιατί τη θαυμάζουμε μέχρι και σήμερα για το στιλ της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα