Πώς αντιδρούν άνδρες και γυναίκες στην απιστία;

17:29 5/7/2017 - Πηγή: iPop

Άνδρες και γυναίκες έχουν διαφορετική αντίληψη για την απιστία. Διαφορετικός όμως είναι και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν την απιστία.

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να συγχωρήσουν μια απιστία από ότι οι άνδρες σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 1.200 ανθρώπους που έχουν απατηθεί από τον σύντροφό τους.

Η έρευνα βρήκε ότι το 60% των γυναικών είχε προηγουμένως συγχωρέσει στον σύντροφό τους την απιστία, ενώ μόνο το 38% δήλωσαν ότι θα συγχωρούσαν την σύντροφό τους.

Οι ερευνητές θεωρούν πως αυτό οφείλεται

στο γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον σύντροφό τους, ενώ μόλις το 20% των ανδρών πιστεύει ότι θα μπορούσαν να αλλάξουν τη συμπεριφορά της συντρόφου τους.

Οι άνδρες έχουν το μότο πως «μια φορά απιστία, για πάντα απιστία» ενώ οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να μην δώσουν τόση βάση στην απιστία πιστεύοντας πως μπορούν να «δουλέψουν» το γενικό σύνολο.

Για τον λόγο αυτό οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να τις απατήσουν! Καθώς όταν ο σύντροφος γνωρίζει πως δεν θα υποστει συνέπειες είναι πιθανό να το ξανακάνει.

Με άλλα λόγια, αν γνωρίζεις πως δεν θα υποστείς συνέπειες αν απατήσεις τότε γιατί να μην το κάνεις; Πολλοί (κακώς) επωφελούνται από αυτό.

The post Πώς αντιδρούν άνδρες και γυναίκες στην απιστία; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα