Πώς αυτό το video έσωσε τη ζωή ενός 24χρονου

14:45 22/1/2020 - Πηγή: iPop

Ένα viral video στο TikTok έσωσε τη ζωή ενός 24χρονου. Πώς ξεκίνησαν όλα και πώς η κινητοποίηση του κόσμου και τα μηνύματα που του έστειλαν τον έκαναν να επισκεφτεί γιατρό και να αφαιρέσει μια επικίνδυνη ελιά.

Ο Alex Griswold ανέβασε τον προηγούμενο μήνα ένα video στον λογαριασμό του στο TikTok για το πώς είναι η ζωή όταν είσαι παντρεμένος. Δεν περίμενε όμως πως αυτό το video

θα στεκόταν η αφορμή για να επισκεφτεί τον δερματολόγο και να του αφαιρέσει μια ελιά που ήταν επικίνδυνη και μπορεί να τον οδηγούσε σε μελάνωμα.

Στο video που ανέβασε φαίνεται μια ελιά στην πλάτη του, η οποία έχει περίεργο σχήμα. Μερικοί απ’ τους ανθρώπους που είδαν το video του έστειλαν μήνυμα για να τον ενημερώσουν ότι θα πρέπει να κοιτάξει αυτή την ελιά γιατί φαίνεται περίεργη και επικίνδυνη.

Μετά απ’ αυτή την παρότρυνση, ο 24χρονος Alex επισκέφτηκε τον δερματολόγο του, ο οποίος μετά από βιοψία που έκανε, τον ενημέρωσε πως έπρεπε άμεσα να γίνει αφαίρεση της ελιάς, γιατί θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μελάνωμα.

Πότε δεν πρέπει ν’ αγνοείς τις ελιές στο σώμα σου. Πώς να τις ελέγχεις

Ο Alex, ο οποίος έχει χιλιάδες followers στο TikTok, ανέβασε ένα νέο video μετά την περιπέτεια που είχε για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον έμαθε να παρατηρεί καλύτερα το σώμα του και τις αλλαγές πάνω του.

Το video στο TikTok που έσωσε τη ζωή του 24χρονου:

Μια παρόμοια μοιραία παρέμβαση συνέβη το 2019 όταν μια 17χρονη παρατήρησε κάτι περίεργο στον λαιμό του πατέρα της ενώ την βοηθούσε σε ένα τεστ. Μετά από τη μετάβαση στον γιατρό, ο πατέρας της διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο στοματοφάρυγγα.

Και μιας και μιλάμε για αλλαγές στο σώμα, διάβασε και αυτό:

Δυσάρεστες -μικρές- αλλαγές στο σώμα που θα έπρεπε να μας ανησυχούν!

Το άρθρο Πώς αυτό το video έσωσε τη ζωή ενός 24χρονου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα