Πόρτο Χέλι: Τι ισχυρίστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου

15:21 10/8/2019 - Πηγή: iPop

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε όλοι τις εξελίξεις για την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας. Τι ισχυρίστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου;

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με το αλιευτικό, τελικά παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του το πρωί του Σαββάτου στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι.

Συγκεκριμένα, ο χειριστής του σκάφους μέσω του δικηγόρου του ισχυρίστηκε ότι δεν εξαφανίστηκε μετά την τραγωδία

στο Πόρτο Χέλι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αδέρφια και να τραυματιστεί σοβαρά η δίδυμη αδερφή του ενός νεκρού άνδρα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, ο ίδιος αρχικά «βοήθησε ώστε να εντοπιστεί στη θάλασσα η μία σορός», ενώ ο δικηγόρος του επισήμανε ακόμη ότι έπεσε πολλές φορές στη θάλασσα ψάχνοντας και τους άλλους δύο επιβαίνοντες του μικρού αλιευτικού.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι από αυτές του τις προσπάθειες, τραυματίστηκε κι έτσι πήγε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του προκειμένου να παρουσιαστεί στο Λιμενικό.

Σημειώνεται ακόμη ότι ο χειριστής κατέθεσε και δεύτερη φορά στους Λιμενικούς, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Ναυπλίου. Στο Λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι βρίσκονται την ίδια στιγμή και όλοι οι Γάλλοι υπήκοοι που βρίσκονταν μαζί του στο σκάφος, προκειμένου να καταθέσουν κι αυτοί με τη σειρά τους.

Ο 44χρονος Γάλλος χειριστής υποβλήθηκε ακόμη σε αιματοληψία, με σκοπό να εξακριβωθεί εάν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Προς το παρόν, άγνωστα παραμένουν τα ακριβή αίτια της σύγκρουσης των δύο σκαφών, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και την ανέλκυση του ξύλινου σκάφος που βυθίστηκε μετά τον εμβολισμό του.

Τέλος, η 6οχρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά απ’ τη σύγκρουση και βρισκόταν στο μικρό αλιευτικό σκάφος μαζί με τα αδέρφια της, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Αγίου Σάββα.

Photo: INTIMENEWS

Το άρθρο Πόρτο Χέλι: Τι ισχυρίστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα