Ποιος Τζόκερ είναι ο αγαπημένος σου;

19:06 6/11/2019 - Πηγή: iPop

Μετά την ερμηνειάρα του Joaquin Phoenix στη νεά ταινία του Τζόκερ, όλοι μας έχουμε διχαστεί για το ποιος Τζόκερ είναι ο αγαπημένος μας.

Heath Ledger, Joaquin Phoenix, Jack Nicholson; Ποιος Τζόκερ είναι ο αγαπημένος σου και ταιριάζει περισσότερο με σένα;

Το παρακάτω τεστ

μας καλεί να απαντήσουμε σε μερικές σχετικές με τον Τζόκερ ερωτήσεις για να ανακαλύψει ποιος απ’ όλους τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει αυτό τον φανταστικό χαρακτήρα σου ταιριάζει περισσότερο.

Πριν πάμε, όμως, στο τεστ ήρθε η ώρα να μάθεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες!

Όσα θες να ξέρεις για τον Τζόκερ

Ο Τζόκερ πρωτοεμφανίστηκε στο κόμικ στο πρώτο τεύχος του κόμικ στις 25 Απριλίου 1940. Έχει απεικονιστεί σε διάφορες ταινίες ως αντίπαλος του Batman.

Ο χαρακτήρας αποτελεί δημιούργημα των Μπομπ Κέιν, Μπιλ Φίνγκερ και Τζέρι Ρόμπινσον, και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός κλόουν, από το κάτασπρο πρόσωπο τα κόκκινα χείλη, μέχρι τα πράσινα μαλλιά του και το «διαταραγμένο» χαμόγελό του.

Στο πρώτο τεύχος του Batman, ο Τζόκερ παρουσιάζεται ως ένας απλός ψυχοπαθής δολοφόνος όπου ο Φίνγκερ είχε ως σκοπό να τον εμφανίσει απλά μια φορά στο συγκεκριμένο τεύχος, μιας και στο τέλος θα πέθαινε αφού είχε μαχαιρωθεί στην καρδιά. Τελικά, φυσικά έζησε και εμφανίστηκε και στα επόμενα εννέα τεύχη. Τον Φεβρουάριο του 1951 στο τεύχος #168 των Detective Comics, ο Τζόκερ απέκτησε την πρώτη του origin ιστορία ως ένας εργάτης εργαστηρίου, ο οποίος γίνεται ο Red Hood για να κλέψει ένα εκατομμύριο δολάρια από τον εργοδότη του. Όμως, όταν ήρθε με τον Batman έπεσε μέσα σε χημικά απόβλητα και μετατράπηκε στον Τζόκερ.

Στη νέα ταινία, βλέπουμε σε μια ταραγμένη Γκόθαμ Σίτι τον Άρθουρ Φλεκ, ο οποίος είναι ένας κοινωνικά απροσάρμοστος, μοναχικός άντρας που ζει με τη μητέρα του και δουλεύει ως κλόουν. Ονειρεύεται καριέρα κωμικού, αλλά όταν η ασφυκτική πίεση του περιβάλλοντός του κορυφώνεται, η έκρηξή του λαμβάνει απρόβλεπτες διαστάσεις.

Κάνε τώρα το τεστ!

Δες και αυτό:

Οι νέες ταινίες της Marvel έρχονται και οι ήρωες είναι πολλοί!

Photo: Getty Images

Το άρθρο Ποιος Τζόκερ είναι ο αγαπημένος σου; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα