Ποια τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στο σεξ;

16:09 16/12/2016 - Πηγή: iPop

Μην νομίζεις πως οι φοβίες και τα προβλήματα στο σεξ είναι χαρακτηριστικό μόνο των γυναικών γιατί αυτό είναι μεγάλο λάθος. Στο κεφάλαιο σεξ αντιμετωπίζει εξίσου αρκετά προβλήματα και το ισχυρό φύλλο.

Η αλήθεια είναι βέβαια, πως οι άνδρες δεν μιλούν πολλές φορές για το τι τους συμβαίνει και αποφασίζουν να κρατήσουν μυστικό τα προβλήματα τους.

Ποια είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν στο σεξ οι άντρες;Μπορεί να ξενερώσουν με το παραμικρό: Μια κίνηση ή ακόμα και μια λέξη μπορεί να είναι ικανή ο αγαπημένος σου να ξενερώσει και τα αποτελέσματα να τα δεις με τα ίδια σου τα μάτια. Αυτό δεν είναι κάτι που φοβίζει μόνο εσένα αλλά σαφώς και τον ίδιο τον σύντροφο σου, όπως και το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών.Μέχρι που μπορεί να είναι τα όρια της γυναίκας που έχει δίπλα του; Όσο κι αν προσπαθεί να μαντέψει πράγματα πολλές φορές δεν πέφτει μέσα και έτσι τρέμει την αντίδραση που θα έχεις αν το παρακάνει.Πόσο θα κρατήσει; Δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να σε απογοητεύσει και έτσι αυτό που έχει συνεχώς στο μυαλό του είναι να κρατηθεί όσο πιο πολύ μπορεί και να μην τελειώσει. Βέβαια, υπάρχει και το άλλο σενάριο. Μπορεί να αργεί πολύ να τελειώσει σε σημείο που η κατάσταση να τον έχει αγχώσει πολύ.

The post Ποια τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες στο σεξ; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα