Πέντε χρόνια χωρίς αναστολή για τον Σύρο που χτυπούσε 3χρονο στη Σούδα

13:43 16/12/2016 - Πηγή: iPop

Πενταετής φυλάκιση αποφάσισε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Χίου την Παρασκευή για τον 31χρονο Σύρο που χτυπούσε το 3χρονο παιδί του στον καταυλισμό της Σούδας στη Χίο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας και της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος του ανηλίκου και το δικαστήριο αποφάσισε πως η ποινή του θα είναι χωρίς αναστολή.

Σημειώνεται ότι για τον Σύρο δράστη που ισχυρίστηκε πως χτυπούσε τον γιο του γιατί δεν ήθελε να κάνει μπάνιο δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, καθώς η Εισαγγελέα

επισήμανε πως η βία ασκήθηκε με τρόπο που θα μπορούσε να κινδυνέψει η ζωή του του 3χρονου.

Ο κατηγορούμενος τονίζουμε πως πέρασε το κατώφλι του Πρωτοδικείου Χίου λίγο πριν τις 11:00 την Παρασκευή. Μάλιστα, εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο καθώς κανείς δεν δέχονταν να αναλάβει την υπόθεση του.

Εν συνεχεία το δικαστήριο διόρισε ως δικηγόρο αυτεπάγγελτα την πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ανθίππη Ζαννάρα και ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο πα-τέρας δήλωσε μετανιωμένος και τόνισε πως μετάνιωσε για την πράξη του. Επίσης, εξαπέλυσε επίθεση κατά της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού λέγοντας πως δεν τον ακολούθησε στην Ελλάδα γιατί «βρήκε γκόμενους».

Τονίζουμε πως η αρχική ποινή ήταν 4 έτη για ενδοοικογενειακή βία αλλά και 2 έτη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου τελικά, όμως, ορίστηκε 5 έτη.

Η Πρόεδρος της έδρας τονίζουμε πως ευχήθηκε καλές γιορτές στον 3;χρονο, αλλά, όπως είπε εντός των φυλακών.

The post Πέντε χρόνια χωρίς αναστολή για τον Σύρο που χτυπούσε 3χρονο στη Σούδα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα