Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητό

17:30 10/12/2019 - Πηγή: iPop

Οι δρόμοι είναι στολισμένοι, το σπίτι σου έχει μετατραπεί σε γιορτινό κι όλα γύρω σου φωνάζουν «τα Χριστούγεννα έρχονται!». Τι άλλο κάνουμε αυτή την εποχή όμως; Παίζουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητό!

Ξέρω ανθρώπους γύρω μου κάθε ηλικίας που έχουν φάει κόλλημα με κάποιο χριστουγεννιάτικο παιχνίδι και δεν μπορούν να σταματήσουν να παίζουν.

Αν είσαι κι εσύ δεινός mobile gamer, θα λατρέψεις αυτά τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια

για το κινητό!

Διαλέξαμε τα καλύτερα και αφήνουμε την τελική επιλογή για το ποιο ή θα κατεβάσεις πάνω σου!

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητόChristmas Sweeper 3

Το αγαπημένο μας παιχνίδι κυκλοφορεί στην 3η του έκδοση με 2.200 επίπεδα γεμάτα με νέα challenges. Άναψε τα κεριά, καθάρισε το χιόνι για να βρεις τα δώρα, πιάσε χιονάνθρωπους που πηδάνε και γέμισε gift bags! Αυτό το παιχνίδι με κριτικές 4,6 αστεράκια στα 5 στο App Store θα το αγαπήσεις!

Κατέβασέ το για iOS εδώ και για Android εδώ.

Farm Snow: Happy Christmas Story With Toys & Santa

Καλωσήρθες στον Βόρειο Πόλο, στη μαγική χώρα όπου μένουν ο Αϊ Βασίλης με τους βοηθούς του! Φέτος τις γιορτές βοήθησε τον Αϊ Βασίλη να ετοιμαστεί για το μοίρασμα των δώρων και να διαχειριστεί τη χιονισμένη φάρμα!

Κατέβασέ το για iOS εδώ και για Android εδώ.

Christmas Cookie

Μοιάζει με το candy crush αλλά σε χριστουγεννιάτικη μορφή με πρωταγωνιστές απολαυστικά γιορτινά cookies! Στόχος σου είναι να τα μετακινήσεις ώστε να βάλεις δίπλα δίπλα το ίδιο χρώμα και να καθαρίσεις την κάθε πίστα όσο πιο γρήγορα μπορείς!

Κατέβασέ το για iOS εδώ και για Android εδώ.

My Xmas Tree

Πολύ απλά στολίζεις και φτιάχνεις το δικό σου χριστουγεννιάτικο δέντρο όπως το έχεις φανταστεί! Εάν σ’ αρέσουν τα παιχνίδια με διακόσμηση σπιτιού, θα το λατρέψεις ενώ θα φτιάξεις το δέντρο των ονείρων σου!

Κατέβασέ το για Android εδώ.

Santa Fun Games

Αυτό παιχνίδι στην πραγματικότητα περιλαμβάνει 9 διαφορετικά παιχνίδια, όλα αποκλειστικά γι’ αυτή την περίοδο! Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών και να περάσεις ατελείωτες ώρες μπροστά στο κινητό σου!

Κατέβασέ το για iOS εδώ.

Christmas Hidden Object

Βρες κρυμμένα αντικείμενα, λύσε γρίφους και φτιάξε χριστουγεννιάτικα παζλ σ’ αυτό το παιχνίδι που θα σε βάλει από τώρα στο mood!

Κατέβασέ το για Android εδώ.

Δες ακόμα:

Οι καλύτερες διαφημίσεις για τα Χριστούγεννα 2019 (μέχρι στιγμής) | Videos

Το άρθρο Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια στο κινητό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα