Αυτές οι αποχρώσεις του ξανθού είναι η απόλυτη τάση αυτόν τον χειμώνα

13:19 6/11/2021 - Πηγή: iPop

Το ξανθό είναι πάντα στην μόδα! Οι μεγάλες σταρ του Hollywood φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν πόσο sexy αλλά και classy είναι αυτή η απόχρωση στα μαλλιά μας. Με ορισμένες παραλλαγές στις αποχρώσεις, το ξανθό παραμένει μια από τις κορυφαίες επιλογές των γυναικών όταν επισκέπτονται το κομμωτήριο. Αυτές είναι οι νέες τάσεις στο ξανθό που πρέπει να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα.

Αυτές οι ασημένιες αποχρώσεις θα σε κάνουν να θες

γκρι μαλλιά άμεσα

Οι τάσεις στο ξανθό για τον χειμώνα 2021 – 2022

To ξανθό «Retro Hollywood» της Billie Eilish

Η Billie Eilish αποφάσισε να εγκαταλήψει το μαύρο μελλί με τις πράσινες ανταύγες και να υιοθετήσει αυτό το λευκό ξανθό που θυμίζει τις παλιές μεγάλες σταρ του Hollywood. Σύμφωνα με την κομμώτριά της, Lissa Renn, η όλη διαδικασία πήρε έξι εβδομάδες για να αποκτήσει η τραγουδίστρια τη νέα γυαλιστερή χρυσή ξανθιά της εμφάνιση. Αν και χρονοβόρα, η μεταμόρφωση των μαλλιών της Eilish αποδεικνύει ότι ακόμη και οι πιο σκούρες αποχρώσεις μπορούν να γίνουν ξανθές αν αφιερώσεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια.

View this post on Instagram

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Παγωμένο λευκό

Τα παγωμένα λευκά μαλλιά εξακολουθούν να είναι τάση για το 2021. Αλλά αν θέλεις να αποφύγεις το κούρεμα μετά το ντεκαπάζ πρέπει να το κάνεις σωστά. Συζήτησε με τον κομμωτή σου τι θέλεις – πόσο ξανθιά θέλεις να γίνεις και αν είσαι διατεθειμένη να αλλάξεις το σχήμα των μαλλιών σου. Το ντεκαπάζ καταστρέφει τα μαλλιά, οπότε πολλές φορές μπορεί να χρειαστεί να κόψεις μια αρκετή ποσότητα τρίχας για να διατηρούνται υγιή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chlöe Skeet (@created_by_chlo)

Mushroom Blonde

Κάπου ανάμεσα σε μπροντ και γκρι βρίσκεται η πιο σκοτεινή τάση στα ξανθά μαλλιά που κυκλοφόρησε το 2021 – το Mushroom Blonde. Έχοντας σημειώσει τεράστια άνοδο 308% στις αναζητήσεις στο Pinterest το 2019, η όχι αρκετά-καφέ-όχι αρκετά-ξανθά Mushroom Blonde απόχρωση εξακολουθεί να είναι ισχυρή τάση και λειτουργεί σε μελαχρινές και φυσικές ξανθές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLONDES HIGHLIGHTS VIVIDS (@marije_therainbowroom)

Cream Soda

Κάπου μεταξύ ξανθού και μελαχρινού, βρίσκονται τα μαλλιά «Cream Soda». Πρόκειται για την απόχρωση που ζητούν όλοι οι διάσημοι πελάτες και περιγράφεται ως μπεζ καφέ με ζεστούς χρυσούς τόνους. Επιπλέον, λέγεται πως αυτή η απόχρωση ομορφαίνει το πρόσωπο. Οι συγκεκριμένες χρυσές ανταύγειες προορίζονται να έχουν ένα φωτεινό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε αυτή την φωτισμένη όψη που λάμπει κάθε πρωί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wella Professionals GR (@wellahair.gr)

Toasted Coconut

Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια ξανθιά απόχρωση θέλεις; Μην φοβάσαι, γιατί το Toasted Coconut είναι το ξανθό με όλες τις βάσεις και είναι φτιαγμένο για τις διαρκώς μεταβαλλόμενες επιλογές στυλ. Ακόμα πιο αγαπημένο από το Cream Soda, το Toasted Coconut συνδυάζει ρίζες grungey, κρεμώδη ξανθά μήκη και παγωμένα λευκά άκρα για μια εμφάνιση που υμνεί το balayage.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ⓚⓐⓨⓛⓤⓗ Ⓢⓣⓔⓦⓐⓡⓣ (@kayluhskolors)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτές οι αποχρώσεις του ξανθού είναι η απόλυτη τάση αυτόν τον χειμώνα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές,aftes