Ποια είναι Η μητέρα του σκύλου;

17:06 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Μια ιδιαίτερη παράσταση που φέρει τον τίτλο Η μητέρα του σκύλου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από το Σύγχρονο Θέατρο την Παρασκευή 24/10.

Το έργο του Παύλου Ματέσι είναι ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο. Μια θεατρική παράσταση που συναντά το παιχνίδι έχοντας μια αυθαίρετη δική του έννοια την οποία μπορούν να καταλάβουν οι τρελοί και τα μικρά παιδιά. Ο χώρος της σκηνής μεταμορφώνεται συνεχώς, το παραμύθι συναντά το αληθινό και η ζωή και τα συναισθήματα χάνουν τη δύναμή τους και μεταλλάσσονται θα κάνει περίεργο και μοναδικό.

Η

ζωή της Ραραού, από τα χρόνια της Κατοχή έως σήμερα, μοιάζει με τη ζωή της πατρίδας μας η οποία διατρέχεται με αναμνήσεις και μια διαρκή μάχη επιβίωσης. Ο αγώνας της γυναίκας είναι αδιάκοπος και εκείνη χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να βγει αλώβητη από αυτόν τον συνεχόμενο και δυνατό πόλεμο.

Όπως κατάλαβες και μόνος σου πρόκειται για μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσεις γιατί εκτός από ευχάριστες στιγμές θα σου περάσει και τα δικά της βαθύτερα νοήματα για την ζωή. Θα σε κάνει να καταλάβεις ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείς δεδομένο και για να μπορέσεις να αποκτήσεις όσα επιθυμείς θα πρέπει να μάχεσαι συνεχώς.

Info!

Η μητέρα του σκύλου
Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας
Διεύθυνση: Ευμολπιδών 39,Γκάζι
Τηλέφωνο: 2103455020
Τιμή εισιτηρίου: 10 και 15 Ευρώ
Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: 24/10

The post Ποια είναι Η μητέρα του σκύλου; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα