Πες μας τι φοράς όταν κοιμάσαι να σου πούμε αν θα χωρίσεις!

20:31 27/7/2014 - Πηγή: iPop

Πολλές θεωρίες γύρω από το γάμο, αλλά κανείς δε μπορεί να φτιάξει μια λίστα για να μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να κρατήσει πολλά αλλά και καλά χρόνια! Σκέψου, όμως, τι ωραία θα ήταν αν ο γάμος σου ερχόταν με οδηγίες χρήσεις; Επειδή, δε γίνεται οι επιστήμονες κάνουν έρευνες (για να μη σκίσουν τα πτυχία τους) και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις να μη φθείρονται στο χρόνο! Έτσι, αυτή τη φορά ρωτούν τι φοράς όταν κοιμάσαι για να «δουν» αν είσαι σε θέση να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή και άφθαρτη στο χρόνο.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο

του Portsmouth αποδείχθηκε πως είναι πολύ σημαντικός ο τρόπος που ντύνεται ένα ζευγάρι ακόμα και τα βράδια που απλώς θέλει να κοιμηθεί. Όπως, τονίστηκε στη συγκεκριμένη έρευνα που έγινε σε 1.004 ζευγάρια Βρετανών αποδείχθηκε πως τα ζευγάρια που κοιμούνται χωρίς ρούχα το βράδυ διατηρούν πιο ευτυχισμένες σχέσεις. Αντιθέτως, το 48% των ερωτηθέντων που φοράει πυτζάμες ή νυχτικό δήλωσε πως η σχέση τους δεν έχει αρκετές ευτυχισμένες στιγμές και πάθος!

Συμβουλή!

Αν, λοιπόν, δεις ότι η σχέση σου έχει κάποια προβλήματα, πέτα τα ρούχα και κάνε το πείραμα που σου προτείνουμε (όχι εμείς, αλλά οι επιστήμονες που ξέρουν περισσότερα).

The post Πες μας τι φοράς όταν κοιμάσαι να σου πούμε αν θα χωρίσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα