Δες μέλισσες να πετούν σε slow motion!

17:31 27/7/2014 - Πηγή: iPop

Απλές καθημερινές σκηνές ή φυσικά φαινόμενα αποκτούν εντελώς διαφορετική διάσταση όταν τα παρατηρείς από κοντά και σε αργή κίνηση. Σε τέτοιες λήψεις, το μεγαλείο της φύσης εντυπωσιάζει, γι” αυτό και είχαμε λατρέψει το τσίμπημα του κουνουπιού σε πρώτο πλάνο. Σειρά της μέλισσας!

Ο Michael N Sutton στάθηκε στο ύψος της πρόκλησης και κατάφερε να καταγράψει με την κάμερά του μέλισσες να πετούν σε slow motion. Επισκέφτηκε τις κυψέλες του Allen Lindahl και εργαζόταν υπομονετικά κάτω από τον καυτό ήλιο επί 2,5 ώρες -ευτυχώς πληροφορήθηκε ότι

τις ζεστές μέρες οι μέλισσες είναι πιο δραστήριες. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να φύγει «αλώβητος» από την αποστολή αυτή. Οι μέλισσες τον τσίμπησαν -ευτυχώς δεν ήταν αλλεργικός- 3 φορές, αν και ο ίδιος ήταν συμβιβασμένος με την ιδέα ότι λόγω της εγγύτητας δεν θα τη γλίτωνε.

Αναφέρει, επίσης, για το παρασκήνιο της κινηματογράφισης: «Υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήταν λίγο περίεργη η αίσθηση, οι μέλισσες να προσγειώνονται στα χέρια, το πρόσωπο, το αυτί και το μάτι μου. Κάθησαν λίγο και μετά πήραν το δρόμο τους, με εξαίρεση τα τρία τσιμπήματα (1 στο χέρι, 1 στο λαιμό και 1 κάτω από το αυτί μου). Οι μέλισσες είναι αρκετά ήσυχες και θα προτιμούσαν να μην με τσιμπήσουν. Απλώς ήθελαν να παράξουν μέλι…».

The post Δες μέλισσες να πετούν σε slow motion! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα