Πες αντίο στα έντομα! Το καλύτερο DIY φυσικό εντομοαπωθητικό που πραγματικά κάνει δουλειά!

11:01 3/5/2017 - Πηγή: iPop

Το καλοκαίρι τα έντομα κάνουν πάρτι κι εσύ δεν μπορείς να ηρεμήσεις ούτε ένα λεπτό στο σπίτι σου μ’ ανοιχτά παράθυρα, εάν δεν έχεις σίτες! Μην ανησυχείς, όμως, γιατί το καλύτερο DIY φυσικό εντομοαπωθητικό δεν χρειάζεται πολλά χρήματα και υπόσχεται να κρατήσει τα έντομα μακριά από σένα!

Τι θα χρειαστείς για το DIY φυσικό εντομοαπωθητικό;1/2 φλιτζάνι
βότανο νεπέτα2 φλιτζάνια νερό1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας10-20 σταγόνες από αιθέριο έλαιοΜια μικρή φιάλη με στόμιο ψεκασμούΈνα χωνίΚατσαρολάκιΓαβάθαΚόσκινοΠώς θα φτιάξεις το DIY φυσικό εντομοαπωθητικό;Βάζουμε το βότανο στο κατσαρολάκι και καλύπτουμε με νερό.Βράζουμε για πέντε λεπτά κι αφήνουμε να κρυώσει.Στραγγίζουμε το βότανο και κρατάμε το νερό στο δοχείο.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά στο δοχείο και χρησιμοποιούμε το εντομοαπωθητικό!Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε τόσο πάνω στο σώμα μας όσο και σε σημεία του σπιτιού για να κρατήσουμε μακριά τα έντομα.Photo: POPSUGAR Photography / Sarah Lipoff

The post Πες αντίο στα έντομα! Το καλύτερο DIY φυσικό εντομοαπωθητικό που πραγματικά κάνει δουλειά! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα