Καρτέρι θανάτου έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά | Νεκρός γνωστός μπράβος της νύχτας

08:59 3/5/2017 - Πηγή: iPop

Επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στις 08:15 το πρωί της Τετάρτης στα Γλυκά Νερά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνδρας και να τραυματιστεί μια γυναίκα. Για ξεκαθάρισμα λογαριασμών κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τέσσερις κουκουλοφόροι πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν άνδρα ο οποίος ήταν έξω από το 2ο δημοτικό σχολείο, στην οδό Σαλώνων, στα Γλυκά Νερά, ενώ μια απ’ τις σφαίρες φέρεται να εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο. Η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο

νοσοκομείο.

Το θύμα της ένοπλης επίθεσης φέρεται να ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και να είχε αφήσει μόλις το παιδί του στο σχολείο.

Ο νεκρός είναι ο Βασίλης Γρίβας, ο οποίος ήταν γνωστός μπράβος της νύχτας, πρωταθλητής bodybuilding και είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές με υποθέσεις εκβιασμών. Η ΕΛ.ΑΣ. προς το παρόν κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο σημείο, όπου και βρήκαν συνολικά 9 κάλυκες, ενώ έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Κοντά στην περιοχή σε απόσταση 600 μέτρων εντοπίστηκε ένα καμένο αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε απ’ τους δράστες.

Οι δράστες, αφού πυροβόλησαν το θύμα, μπήκαν σ’ ένα ασημί αυτοκίνητο, το οποίο και εγκατέλειψαν, όπως προαναφέραμε, σε κοντινό δρόμο και στη συνέχεια έφυγαν με μηχανές.

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια παιδιών και γονιών, την ώρα της προσέλευσης των μαθητών στο σχολείο.

Photos: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Καρτέρι θανάτου έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά | Νεκρός γνωστός μπράβος της νύχτας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα